Skip to main content
test
SAIRAANHOITAJA, Kuntoutuskeskus Nurmijärvi - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Hei Sinä sydämellinen hoitaja: tule tekemään työtä kuntoutuspotilaiden pariin kauniiseen työpaikkamiljööseen!

Meillä on vakituisia, että määräaikaisia tehtäviä juuri Sinulle!

Kuntoutuskeskuksessa kuntoutetaan neurologisia, fysiatrisia ja geriatrisia kuntoutujia. Kuntoutuspaikkoja kuntoutuskeskuksessa on 118. Kuntoutuskeskus (Kiljavan sairaala) siirtyi Keusotelle 2021 alussa. Kuntoutusosastoja on kolme, joihin potilaat tulevat lähetteellä.

Työtä tehdään moniammatillissa tiimeissä yhdessä toisten sairaanhoitajan sekä lähihoitajien, terapeuttien sekä lääkäreiden kanssa. Kuntoutusjaksot suunnitellaan yhdessä potilaan sekä tiimin kanssa. Työssäsi olet osaamisellasi läsnä myös kuntoutuksessa. Työpaikkamiljöö antaa mahdollisuuden olla lähellä luontoa ja ympäristöä pystyt hyödyntämään toiminnallisuudessa sekä virikkeellisyydessä. Työtä tehdään 3-vuorotyössä.

Toivomme, että olet huumorilla höystetty, sydämellinen hoitaja, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot. Toimit moniammatillisissa tiimeissä helposti ja Sinulla on hyvä suomen kielentaito. Kelpoisuusehtona tehtävään on lähihoitajan tutkinto tai vaadittavat opiskelut suorittuna määräaikaisuuksiin.

Nurmijärvellä Sinua on vastassa huumorintajuiset ja kehittämisestä innostuneet työyhteisöt. Toimintamallia sekä työkulttuuria rakennetaan kokoajan entistä enemmän itse- ja yhteisöohjautuvaksi, jossa tiimit työskentelevät yhdessä ja esihenkilöt ovat työssä tukena ja apuna. Tarjoamme Sinulle kattavan perehdytyksen. Sinulle kuuluu lisäksi työyksikön omat työsuhde-edut, kuten kuntosalin ja saunan käyttömahdollisuus. Liikut bussilla pääkaupunkiseudulta melkein pihaan asti. Pyrimme joustamaan työvuorojen sopimisessa arjen ja työn yhteensovittamisen osalta.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituiset työsopimukset alkaen sopimuksen mukaan. Meillä on mahdollista tehdä myös määräaikaisuuksia ja pyrimme mahdollistamaan myös osa-aikaisuudet.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2664 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu tarkemmin Keusoteen ja tehtävään vaadittaviin lupiin linkin kautta. Avaa linkki tästä
Yhteydenotot Anne-Maria Välikangas, puh. 050 497 3035, anne-maria.valikangas@keusote.fi tai Sinikka Saarenheimo, puh. 050 497 3021, sinikka.saarenheimo@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 18.8.2022 klo 14.00. Kontaktoimme hakijoita hakuajan.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat