test

Sairaanhoitaja, kuntoutusosasto, Tampere

Hakuaika päättyy  4.4.2023 23:59

Hei sairaanhoitaja, oletko kiinnostunut laadukkaan kuntoutustoiminnan hoitamisesta Rauhaniemen sairaalassa? Meillä on paikka sinulle Rauhaniemen kuntoutusosastolla 24, jossa tarjoamme sairaanhoitoa ja kuntoutusta lonkka- ja muille murtumapotilaille. Osastomme toiminta perustuu potilaan yksilölliseen hoito- ja kuntoutussuunnitelmaan, jonka lähtökohtana on kokonaisvaltainen geriatrinen toimintakyvyn arvio. Laadukkaan lääketieteellisen hoidon, hoitotyön ja kuntoutuksen keinoin pyritään ylläpitämään sekä parantamaan potilaan terveyttä, toimintakykyä ja elämänlaatua. Osasto 24 on 27-paikkainen sairaalaosasto, joka sijaitsee Koivula-Talossa.

Sairaanhoitajana vastaat potilaiden hoidon suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja koordinoinnista. Hoito- ja kuntoutussuunnitelma tehdään moniammatillisesti yhdessä potilaan ja hänen läheistensä kanssa. Ensisijaisena tavoitteena on potilaan hyvin suunniteltu, turvallinen kotiutuminen tai tarkoituksenmukaisen jatkohoitopaikan järjestäminen yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Edellytämme rokotuslupaa ja LOVe-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista (LOP, KIPU, IV, ABO ja PKV). Tehtävässä tarvitset joustavaa työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta laadukkaan hoitotyön toteuttamiseen sekä yhteistyökykyä kehitysmyönteisessä ja iloisessa työyhteisössä. Eduksi lasketaan kokemus sairaalatyöstä ja potilaan kuntoutumista edistävästä toimintamallista.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja.
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus ja työaika on kokoaikatyö, 3-vuorotyö. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan ja tehtävässä on 6kk koeaika. Tehtävään valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Johanna Jalonen, puh. 040 801 2503 ja hoitotyön päällikkö Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358, etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan Hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33101 Tampere.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Osastonhoitaja Johanna Jalonen, puh. 040 801 2503 ja hoitotyön päällikkö Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358, etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan