Sairaanhoitaja, Kuntoutusosasto - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Haemme sairaanhoitajaa Tyksin Neurokeskukseen. Toimen ensisijainen sijoituspaikka on Tyks Kuntoutusosasto Kaskenlinnan sairaalassa.

Kuntoutusosasto on osa Tyks Neurokeskusta, osastolla kuntoutetaan tavoitteellisesti neurologisista ja fysiatrisista häiriöistä kärsiviä asiakkaita. Osastolla vahvistetaan ja edistetään toimintakykyä aikuispotilailla, vaativan erikoissairaanhoidon lääkinnällisen kuntoutuksen mukaisesti. Osastolla on 16 kuntoutuspaikkaa, kuntoutusjaksojen pituudet vaihtelevat asiakkaan tarpeiden mukaan. Työtä tehdään toimintakykyä edistävällä työotteella moniammatillisesti. Osastolla työskentelee tavoitteellisen asiakkaan kuntoutuksen parissa yhdeksän eri ammattiryhmää.

Hoitotyö on 3-vuorotyötä ja osasto toimii omahoitajuusperiaatteella. Omahoitajana olet osaston moniammatillisissa työryhmissä ympärivuorokautisen hoitotyön asiantuntijana ja vastaat osaltasi hoitosuunnitelmasta. Suuri painopiste on potilasohjauksella sekä yhteistyöllä läheisten kanssa.

Tule osaamisellasi vahvistamaan tiimiämme. Sinulla on mahdollisuus paneutua kuntoutumista ja toimintakykyä edistävään työotteeseen ja syventää hoitotyön osaamistasi tässä kehittyvässä alueessa. Osastomme henkilöstö on työhönsä sitoutunutta ja auttaa mielellään uutta tulijaa perehtymään tehtävään kuntoutustyöhön. Ruotsinkielisten asiakkaidemme kuntoutukseen liittyy myös ruotsin kielen taito.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

Tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa vs osastonhoitaja Nina Kallio, p. 050 521 0580 tai ylihoitaja Sari Johansson, p. 02 313 1701.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 4 Neurokeskus

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!


Osoite: Vähäheikkiläntie 3, 20700 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat