Skip to main content
test
Sairaanhoitaja kuntoutusosastolle - Jyväskylän kaupunki

Olisitko juuri sinä oikea henkilö tulemaan meille töihin Kyllön osastolle 8 kehittymään ja kehittämään neurologisten ja geriatristen potilaiden hoitotyötä? Haemme nyt

SAIRAANHOITAJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Kyllön osasto 8 on profiloitunut neurologisten kuntoutuspotilaiden ja geriatristen potilaiden hoitoon. Suuri ylpeydenaiheemme on toimiva moniammatillinen tiimityö. Moniammatillisen tiimityön kautta tuemme potilasta hänen yksilöllisessä tilanteessaan tukien toimintakyvyn palautumista ja omatoimisuutta. Osaston sisällä on oma 10 paikkainen yksikkö, jossa hoidetaan akuuttia geriatrista hoitoa tarvitsevia potilaita.

Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää paineensietokykyä, sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä lämmintä ja empaattista asennetta. Työ on kolmivuorotyötä. Arvostamme monipuolista kokemusta osastotyöstä sekä neurologisten ja/tai geriatristen potilaiden hoitotyöstä sekä kehittämismyönteistä työotetta.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän sekä ammattitaitoisten ja osaavien kollegoiden ja esihenkilön tuen. Suunnittelemme Sinulle yksilöllisen perehdytysjakson ja mahdollistamme säännöllisen työnohjauksen.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan AMK-tutkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto, sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukainen kelpoisuus. Lisäksi edellytämme ajan tasalla olevaa lääkehoidon osaamista (LOVE) tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaisesti.

Tehtävä alkaa 12.9.2022 tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan koeaikaa. Haastattelut pidetään joko etänä Teamsin välityksellä tai paikan päällä terveysturvallisesti. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa, mikä valitun tulee osoittaa hyväksytysti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Auli Nivala, p 040 5852932, auli.nivala@jyvaskyla.fi
palvelupäällikkö Anne Kirmanen, p. 050 3680241, anne.kirmanen@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Terveyspalvelut

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat