Sairaanhoitaja, Kurikan sote-keskus

Hakuaika päättyy  26.7.2024 14:00

Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen toimeen Kurikan sote-keskuksen vastaanottopalveluihin Jurvan toimipisteeseen ajalle 29.7.2024-31.12.2024.

Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen toimeen Kurikan sote-keskuksen vastaanottopalveluihin Jurvan toimipisteeseen ajalle 29.7.2024-31.12.2024

Jurvan toimipisteessä työ koostuu monipuolisesta itsenäisestä hoitajan vastaanottotyöstä. Potilaat ohjautuvat hoitajan vastaanotolle ajanvarauksen kautta. Hoitajan vastaanotolla arvioidaan mm. potilaan hoidon tarvetta ja kiireellisyyttä, tehdään valmistelevaa vastaanottotyötä, kontrolloidaan pitkäaikaissairauksia, tehdään sairaanhoidollisia toimenpiteitä, hoidetaan haavoja sekä annetaan hoidon ohjausta ja terveysneuvontaa. Vastaanotolla voidaan myös laatia potilaan kanssa yhdessä kattava pitkäaikaissairauden hoitosuunnitelma.

Arvostamme tehtävässä motivoitunutta ja kehittämismyönteistä asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Kokemus vastaanottotyöstä katsotaan eduksi. Työ on päivätyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys, laki 559/94.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Huumausainetestin tulos sekä lain (504/2002) mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen määräaikaisen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Apulaisosastonhoitaja Marianne Koskiniemi

puh. 040 628 7627

marianne.koskiniemi@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan