Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Kurjensiipi 2 - Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus

Tule tekemään merkityksellistä työtä vanhusten hyvän elämän mahdollistajana, Turun kaupungin vanhusten asumispalveluihin.

Haemme sairaanhoitajaa Kupittaan alueella sijaitsevaan Kurjensiipi 2:een. Kurjensiipi on 40 paikkainen toimintakyvyn tuki- ja arviointiyksikkö. Tarjoamme lyhytaikaista laitoshoitoa ikääntyneille asiakkaille, joilla on haasteita kotona selviytymisessä. Meille pääsee helposti usealla bussilla. Tarkempi osoite on Kurjenmäenkatu 6, rakennus 41, 20700 TURKU.

Työskentelet asiakaslähtöisesti ja asiakkaan toimintakykyä tukien. Meillä sairaanhoitajana toimit vastuullisena hoitotyön asiantuntijana. Työssäsi vastaat asiakkaiden lääke- ja sairaanhoitoon liittyvistä asioista sekä kokonaisvaltaisesta hoitotyöstä. Yksikön lääkäri ja moniammatillinen tiimi toimivat työsi tukena. Työ sisältää asiakkaan hoitosuunnitelman mukaista perus- ja lääkehoitoa sekä toimintakyvyn ja hoidon tarpeen arvioimista. Odotamme sinulta motivaatiota kehittyä hoitotyön osaajana. Työtehtäviin kuuluu opiskelijan ohjaus. Työsi on 2-vuorotyötä.

Arvostamme laaja-alaista osaamista ja kokemusta, mutta otamme mielellämme joukkoon myös uransa alussa olevan motivoituneen sairaanhoitajan. Saat yksilöllisen perehdytyksen ja pääset itse vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun. Meillä et työskentele koskaan yksin. Olet itseohjautuva, päätöksen tekoon kykenevä vastuunkantaja, mutta myös tiimipelaaja.

Turun kaupungin vanhusten asumispalvelujen tuki- ja arviointiyksikössä hoidetaan lyhytaikaisesti paljon tukea tarvitsevia asiakkaita. Meille tärkeää on aito läsnäolo. Toimintamme tavoitteena on asiakkaan kokonaistilanteen selvittely, toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen sekä kotona selviytymisen tukeminen. Asiakas- ja työturvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, siksi hyödynnämme teknologisia ratkaisuja sekä ergonomisia apuvälineitä. Haluamme tarjota asiakkaillemme aktiivisen arjen. Yhteistyö asiakkaan läheisten kanssa on olennainen osa päivittäistä työtä. Moniammatilliseen tiimiin yksikössämme kuuluu sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoiva-avustajia, sosiaaliohjaaja, toimintaterapeutti, viriketoiminnan ohjaaja, fysioterapeutti ja yksikön esimies. Tiiminä olemme innovatiivisia, kehitysmyönteisiä ja pyrimme kaikessa toiminnassamme asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan.

Edellytämme tartuntalain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista rokotussuojaa.

Eduksi luemme LOVe -lääkeluvan, kokemuksen vanhustyöstä ja tilapäishoidosta, Pegasos- ja RAI-osaamisen ja hyvät tietotekniset taidot.

Haluatko tietää lisää? Lue tarkemmin tehtäväkuvasta ja vanhusten asumispalveluista
www.turku.fi/toihinasumispalveluihin

Lisätietoja
FB: Turun kaupungin vanhusten asumispalvelut - Elämäntäyteisiä päiviä
IG: Elämäntäyteisiä päiviä
#elamantayteisiapaivia

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

yksikön esimies Mimosa Tuomenoja,
mimosa.tuomenoja@turku.fi,
p. 044 907 3658
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Vanhusten asumispalvelut, Vanhuskeskus 2, Kurjenmäki, Kurjensiipi 2

Turun kaupungin hyvinvoinnin palvelukokonaisuuden yksiköt siirtyvät osaksi Varsinais-Suomen hyvinvointialuetta 1.1.2023 alkaen.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastustoimen järjestämisestä 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueen muodostavat 27 kuntaa, sairaanhoitopiiri, erityishuollon palvelut sekä pelastuslaitos.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue on yksi Suomen suurimmista työnantajista, noin 23 000 osaavan ammattilaisen uusi työpaikka.


Osoite: Kurjenmäenkatu 6, 20700 Turku

Sinulle suositellut työpaikat