Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Kustaankartanon seniorikeskus - Sosiaali- ja terveystoimiala

Hei,
Juuri Sinä kehittämismyönteisyydellä ja positiivisella asenteella oleva sairaanhoitaja! Haluamme Sinut vakituiseen työtehtävään Kustaankartanon seniorikeskuksen D-palvelutaloon, osaavaan ja huumorintajuiseen tiimiimme.

Kustaankartanon seniorikeskus sijaitsee Oulunkylässä, hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Meillä pääset työskentelemään moniammatillisessa, rohkean innovatiivisessa ja taitavassa porukassa!

D-talon sairaanhoitajana vastaat kokonaisvaltaisesti sairaanhoidollisista tehtävistä sekä yhteistyöstä lääkärin kanssa. Lisäksi osallistut päivittäiseen hoitotyöhön muun, moniammatillisen tiimin kanssa. Sairaanhoitajana työtehtäviisi kuuluu myös hoitotyön laadun varmistaminen sekä sen kehittäminen yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa.

D-palvelutalossa on 3 kerrosta, joissa asuu yhteensä 45 asiakasta. He ovat ikäihmisiä, joilla on erilaisia toimintakyvyn rajoitteita, muisti- ja monisairauksia. Teemme työtä asiakaslähtöisesti. Meille asiakkaidemme voimavarojen vahvistaminen, sekä ilon ja mielekkään tekemisen säilyminen asiakkaidemme arjessa ovat keskiössä.

Toivoisimme sinun olevan kiinnostunut gerontologisen hoitotyön kehittämisestä ja innostunut sairaanhoitajan työstä. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä toimia itsenäisesti, myös tiiminvetäjän roolissa sairaanhoitajana.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Luemme eduksi apottiosaaminen sekä kiinnostuksen ikäihmisten hoitotyöhön

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Minna Juntunen
minna.juntunen@hel.fi
p. 09 310 24177

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimi, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kustaankartanon seniorikeskus

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Oltermannintie 32, 00620 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat