test
Sairaanhoitaja / Kuusikon perhetukikeskus - Tampereen kaupunki

Haemme sairaanhoitajaa Kuusikon perhetukikeskuksen seitsemänpaikkaiselle nuorten avohuollon osastolle. Jokaisella osastolle sijoitetulla nuorella on ohjaajista ja sairaanhoitajasta koostuva hoitotiimi, joka vastaa pääasiallisesti nuoren asioista ja työskentelystä perheen kanssa. Osastotyön peruslähtökohtina ovat selkeä arki, suunnitelmallisuus, hoitotiimityöskentely sekä yksilö- ja perhetyö.

Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Kuusikon perhetukikeskukseen ajalle 7.2. - 30.6.2022.

Sairaanhoitaja työskentelee avohuollon osastolla suorassa asiakastyössä nuorten ja heidän perheidensä kanssa. Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluvat asiakkaiden lääkehoidosta huolehtiminen sekä muut sairaanhoidolliset tehtävät. Lisäksi sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu hoito- ja ohjaustehtävät osastotyössä itsenäisesti, työparina ja osana moniammatillista tiimiä. Sairaanhoitajan esimiehenä toimii vastaava ohjaaja. Työ on kolmivuorotyötä.

Työ on vaativaa asiakastyötä, joten arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä joustavuutta. Tarjoamme työn kehittämismyönteisessä, moniammatillisessa ja joustavassa työryhmässä. Huolehdimme, että saat työhösi tarvittavan perehdytyksen, tuen ja työnohjauksen.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Tehtävässä edellytetään LOVe-lääkehoitolupaa LOVe LOP. Lisäksi tehtävässä vaaditaan hygieniapassia, joka tulee olla suoritettuna ennen työn vastaanottamista.

Eduksi katsomme kokemuksen sairaanhoitajan työstä, työkokemuksen lastensuojelu-, mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä verkosto- ja perhetyöstä.

Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antavat vastaava ohjaaja Kalle Lento, puh. 040 800 7860 sekä perhetukikeskuksen johtaja Vesa Jurvanen, puh. 041 731 3250. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaikaa jatkettu. Hakuaika päättyy 24.1.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat vastaava ohjaaja Kalle Lento, puh. 040 800 7860 sekä perhetukikeskuksen johtaja Vesa Jurvanen, puh. 041 731 3250. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Lasten, nuorten ja perheiden palveluryhmä, Kuusikon perhetukikeskus

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat