test

Sairaanhoitaja (Kyllön osasto 8, Jyväskylä)

Hakuaika päättyy  13.2.2023 15:45

Olisitko juuri sinä oikea henkilö tulemaan meille töihin Kyllön osastolle 8 kehittymään ja kehittämään neurologisten ja geriatristen potilaiden hoitotyötä? Haemme nyt Keski-Suomen hyvinvointialueelle kuntoutusosastolle vakituiseen työsuhteeseen

SAIRAANHOITAJIA

Kyllön osasto 8 on profiloitunut neurologisten kuntoutuspotilaiden ja geriatristen potilaiden hoitoon. Suuri ylpeydenaiheemme on toimiva moniammatillinen tiimityö. Moniammatillisen tiimityön kautta tuemme potilasta hänen yksilöllisessä tilanteessaan tukien toimintakyvyn palautumista ja omatoimisuutta. Osaston sisällä on myös oma 10 paikkainen yksikkö, jossa hoidetaan akuuttia geriatrista hoitoa tarvitsevia potilaita.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää paineensietokykyä, sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä lämmintä ja empaattista asennetta. Työ on kolmivuorotyötä. Arvostamme monipuolista kokemusta osastotyöstä sekä neurologisten ja/tai geriatristen potilaiden hoitotyöstä sekä kehittämismyönteistä työotetta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän sekä ammattitaitoisten ja osaavien kollegoiden sekä esihenkilön tuen. Suunnittelemme sinulle yksilöllisen perehdytysjakson.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Lisäksi edellytetään ajan tasalla olevaa LOP/LOVE-lääkeosaamista tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Tervetuloa meille töihin!

Annan mielelläni lisätietoja tehtävistä:
-
Auli Nivala, osastonhoitaja
p. 040 5852932
auli.nivala@hyvaks.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Keski-Suomen hyvinvointialue aloitti toimintansa 1.1.2023 ja vastaamme noin 273 000 keskisuomalaisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Hyvinvointialueemme on Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 500 ammattilaista. Hyvinvointialueemme muodostuu 22 Keski-Suomen kunnasta. - Keskeinen tehtävämme on keskisuomalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistäminen yhteistyössä kuntien, järjestöjen, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on se, että keskisuomalaisten kokemus hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta on maan kärkeä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue ja tukea keskisuomalaisten hyvää arkea. Tutustu työnantajaan