Sairaanhoitaja

Hakuaika päättyy  16.6.2024 23:59

Tule tekemään sairaanhoitajan arvokasta ja merkityksellistä työtä Kouvolan Ratamokeskuksen osastolle 2. Haluamme sinut työkaveriksi työskentelemään moniammatillisessa tiimissä ja kehittämään kuntouttavaa lyhytaikaista osastohoitoa.

Tule Ratamoon työkaveriksemme!

Haemme sairaanhoitajaa Ratamon perusterveydenhuollon osastolle 2. Osastolla toteutetaan erikoissairaanhoidosta ja päivystyksestä siirtyneiden potilaiden kuntouttavaa jatkohoitoa. Päämääränämme on potilaan kuntoutuminen ja sitä kautta kotiutuminen ensisijaisesti omaan kotiin. Potilaita hoidetaan suunnitelmallisesti ja moniammatillisesti, ja toipumista ja kuntoutumista edistetään aktiivisesti uudessa tilanteessa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annettu lainmukainen sairaanhoitajan laillistus. Tartuntatautilain mukainen suojaus on oltava kunnossa. Koeaika on 6 kuukautta. Tehtävään valitulta edellytetään työhöntulotarkastusta ja huumausainetestiä.

Tule tekemään merkityksellistä työtä ammattitaidolla!


Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/

Yhteystiedot

Palveluesimies Iina Koskiranta, iina.koskiranta@kymenhva.fi, p. 040 4831494

Palveluesimies Laura Moisio, laura.moisio@kymenhva.fi, p. 040 4831494

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. ”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.” Tutustu työnantajaan