test

Sairaanhoitaja

Hakuaika päättyy  12.2.2023 23:59

Oletko sinä Saviniemen hoivakodin uusi sairaanhoitaja?

Saviniemen hoivakoti on ikääntyneiden ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö, joka sijaitsee Haminan terveysaseman vieressä Reutsinkadulla. Saviniemen hoivakodissa on 5 ryhmäkotia kolmessa kerroksessa. Jokaisessa kodissa on 1 sairaanhoitaja, lähihoitajia, hoiva-avustajia ja kotiavustajia.
Meillä pidetään tärkeänä asukkaan mielekästä, aktiivista arkea.

Sairaanhoitajana vastaat asukkaiden sairaanhoidosta, hoidon seurannasta ja toteuttamisesta sekä yhteistyöstä asukkaiden hoitotahojen kanssa. Lisäksi vastaat yhdessä muun tiimin kanssa moniammatillisesti asukkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, toimintakyvyn tukemisesta ja hyvän arjen toteutumisesta.

Arvostamme kokemusta ja halua kehittyä muistisairaiden hoidossa ja kohtaamisessa, tiimityöskentelytaitoja, halua kehittää työtä sekä kiinnostusta työskennellä kodinomaisessa ympäristössä.

Jos olet avoin, lämminhenkinen, vastuullinen sekä yhteistyökykyinen sairaanhoitaja, jonka sydäntä lähellä on ikääntyneet ja halu kehittää arvokasta arkea yhdessä tiimin kanssa, olet etsimämme henkilö.

Työ on kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan tehtävään on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen tutkinto (sairaanhoitaja), rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä voimassaolevat lääkeluvat. Lääkeluvat voi suorittaa myös heti palvelussuhteen alussa

Työnantajana tarjoamme:

- Kilpailukykyisen palkan, joka nousee työvuosien karttuessa
- Vuosiloman, joka pitenee palveluvuosien kertyessä
- Hyvän perehdytyksen
- Monipuolisia tehtäviä osana osaavaa työyhteisöä
- Mahdollisuuden kehittää työtä
- Kattavan koulutuskalenterin

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja koeaika on 6 kuukautta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja käytävä huumetestissä ennen koeajan päättymistä.

Tartuntalain mukainen rokotussuoja on oltava voimassa

Aloitamme haastatteluja jo hakuajan kuluessa ja teemme valintoja heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Palveluesimies Kati Lahti
p. 040 067 5862
kati.lahti@kymenhva.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Meillä Kymenlaakson hyvinvointialueella töitä tehdään ihmiset edellä. Meille ovat tervetulleita niin pitkän linjan tekijät kuin uudet lupauksetkin. Haluamme, että jokainen alueemme ihminen voi voida elämässään paremmin, ja sitä me tavoittelemme monella eri sektorilla. Siitä me pidämme huolta monipuolisten ammattilaistemme yhteisvoimin. Meillä kaikki kuuluvat porukkaan – haluamme sinutkin mukaan! Tutustu työnantajaan