Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kymenlaakson keskussairaalan medisiiniselle vuodeosastolle K1. Meillä on myös määräaikaisia, erimittaisia hoitajan tehtäviä haettavana.

Osastolla K1 hoidetaan sydän- ja keuhkopotilaita. Yksikössä on kuusi telemetriapaikkaa, mikä mahdollistaa rytmihäiriöpotilaiden seurannan ympäri vuorokauden.

Keskeiset tehtävät osastolla ovat sydän- ja keuhkopotilaiden hoitotyö, seuranta sekä ohjaus. Olemme kehittäneet tiiminsisäisiä toimintamalleja ottamalla käyttöön lähihoitaja-sairaanhoitaja-työparit päivittäisessä hoitotyössä. K1 on opettavainen ja monipuolinen osasto ammattitaidon kehittämiselle. Oletpa vastavalmistunut tai kokenut konkari, olet tervetullut meidän osaavaan joukkoon.

Tarjoamme sinulle laadukkaan perehdytyksen, monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihin. Saat käyttöösi epassi-hyvinvointisovelluksen ja kattavan Fasu-koulutuskalenterin.

Kelpoisuusvaatimus sairaanhoitajan tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Edellytämme tartuntatautilain 48 § asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Anne-Mari Mustonen p. 044-2231698

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48210 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat