Sairaanhoitaja, Kysteri, Leppävirta - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Hei sinä sairaanhoitaja, etsitkö mielenkiintoista työtä perusterveydenhuollon tehtävien parissa?

Kysterin Leppävirran terveysaseman vuodeosastolla on haettavana kaksi sairaanhoitajan toimea.

Leppävirran palveluyksikössä tuotetaan kuntalaisille perusterveydenhuollon avo- ja laitoshoidon palveluita. Perusterveydenhuollon palveluihin kuuluu sairauden ehkäisy, hoito ja kuntoutus.

Terveysasemalla on kaksi osastoa ja 56 potilaspaikkaa. Osastoilla on lyhyt- ja pitkäaikaishoitopaikkoja, kuntoutuspaikkoja sekä vuorohoitopaikkoja. Työ terveysasemien vuodeosastoilla on monipuolista potilastyötä, sisältäen perushoitotyötä, tutkimuksia ja akuutteja tilanteita. Osastolla tehdään kolmivuorotyötä ja käytössä on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu.

Tarjoamme sinulle merkityksellistä työtä, tiimin tuen sopivan kokoisessa työyksikössä, jossa ohjausta ja tukea on lähellä, sekä viihtyisän ja turvallisen työympäristön.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena ovat sairaanhoitajan tutkinto ja Terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen todistus (Valvira) oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana.

Toimeen valitun tulee ennen toimeen vastaanottamista esittää työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Suositamme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Toimivalinnassa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Leppävirran terveysasema
Savonkatu 17
79100 Leppävirta

Lisätietoja

http://www.kysteri.fi

Tutustu työnantajaan

Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Jaana Lähdesmäki, 044 717 1345 ja ylihoitaja Tarja Björn, p. 044 717 1302, sähköpostit: etunimi.sukunimi@kuh.fi

Kysteri
Osoite: Savonkatu 17, 79100 Leppävirta

Kysteri on Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin yksi palvelualue, jonka tehtävänä on järjestää seitsemän pohjoissavolaisen kunnan perusterveydenhuolto ja vanhusten laitoshoito. Alueella asuu noin 25 000 asukasta. Henkilökunnan määrä on noin 350 henkilöä. Tule ja viihdy Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin Kysterissä!