Sairaanhoitaja, Kysteri, Leppävirta - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Hei sinä sairaanhoitaja, etsitkö mielenkiintoista työtä perusterveydenhuollon tehtävien parissa?

Meillä on haussa sairaanhoitajan toimi Kysterin Leppävirran terveysaseman poliklinikalla. Leppävirran palveluyksikössä tuotetaan kuntalaisille perusterveydenhuollon avo- ja laitoshoidon palveluita. Perusterveydenhuollon palveluihin kuuluu sairauden ehkäisy, hoito ja kuntoutus.

Tarjoamme sinulle merkityksellistä työtä, tiimin tuen sopivan kokoisessa työyksikössä, jossa ohjausta ja tukea on lähellä, sekä viihtyisän ja turvallisen työympäristön. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena toimiin ovat sairaanhoitajan tutkinto ja Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Toimeen valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Eduksi katsotaan kokemus akuuttihoitotyöstä sekä terveysasemalla työskentelystä. Tehtävän täyttämisessä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/web/kysteri/leppavirta/terveysaseman-palvelut

Tutustu työnantajaan

Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja, Heidi Pöllänen, puh. 044 717 1314, heidi.pollanen(at)kuh.fi

Perusterveydenhuollon ja vanhusten laitoshoidon liikelaitos Kysteri
Osoite: Savonkatu 17, 79101 Leppävirta

Kysteri on Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin yksi palvelualue, jonka tehtävänä on järjestää seitsemän pohjoissavolaisen kunnan perusterveydenhuolto ja vanhusten laitoshoito. Alueella asuu noin 25 000 asukasta. Henkilökunnan määrä on noin 350 henkilöä. Tule ja viihdy Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin Kysterissä!

Sinulle suositellut työpaikat