Sairaanhoitaja, lähihoitaja - Someron kaupunki

Tämän ilmoituksen kautta voit jättää hakemuksen Someron kaupungin perusturvan sosiaali- ja terveydenhuollon sijaisuuksiin. Sosiaali- ja terveydenhuollon palveluihin kuuluvat mm. tehostetun palveluasumisen yksiköt (Tervaskanto ja Mäntykoti), kehitysvammahuollon asumispalvelut (Ryhmäkoti Tuulentupa ja tuettu asuminen), vuodeosasto ja sairaanhoidon vastaanottotoiminta sekä mielenterveys- ja päihdeyksikkö. Tällä hetkellä etsimme ensisijaisesti sairaanhoitajia ja lähihoitajia eripituisiin sijaisuuksiin. Otamme sijaisuuksiin myös lähihoitaja- ja sairaanhoitajaopiskelijoita

Ilmoita hakemuksessasi, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut. Määritä, milloin olet käytettävissä sekä päivitä hakemustasi tarvittaessa.

Lähetettyäsi hakemuksen, ota yhteyttä haastatteluajan sopimiseksi (p. 044 7792575 / sijaisrekrytointi@somero.fi). Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Haastattelussa soveltuvat henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi sijaishakijoiksi.

Hakijoilta odotetaan ihmislähtöistä ammatillista työotetta sekä kiinnostusta asiakaslähtöiseen työhön.

Tehtävään edellytetään tartuntatautilain §48 mukaista rokotussuojaa.

Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jolloin voit saada työtarjouksen keikkakalenteriisi tai tekstiviestipalvelun avulla. Esimies tai muu rekrytoija voi tarjota sijaisuutta myös mm. puhelimitse.

Lisätietoja

http://www.somero.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

sijaisrekrytointi@somero.fi
p. 044 7792575

Lisätietoja

Someron kaupunki, Perusturva

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään.

Somero on savuton työnantaja


Osoite: Perusturvan hallinto, Jänistie 1, 31400 Somero
Someron kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat