Skip to main content
test
Sairaanhoitaja/Lähihoitaja - Laukaan kunta

Laukaan kunnan vanhus- ja vammaispalveluissa on haettavana useita sairaanhoitajien ja lähihoitajien eri pituisia sijaisuuksia.

Sijaisuuksissa aloitus on sovittavissa joustavasti touko-kesäkuun ajalle ja sijaisuudet jatkuvat syksylle 2022 saakka, osa sijaisuuksista vuoden 2022 loppuun saakka.

Sijaisuuksia on tarjolla kaikissa Laukaan kunnan vanhus- ja vammaispalveluiden yksiköissä.

Valittavilta henkilöiltä edellytetään osaamista ja kykyä toimia vaihtelevassa työympäristössä ja erilaisten asiakasryhmien kanssa. Kotihoidossa ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto tai soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, voimassaolevat lääkehoitoluvat (tai luvan suorittaminen heti työsuhteen alussa), hygieniapassi ja kokemusta ikäihmisten tai vammaisten kanssa työskentelystä. Työ edellyttää myös osaamista ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Palkkaus: SOTE-sopimuksen mukaan(TVA) + sitouttamislisä 2.000€ yli 6kk työsuhteissa (1.000€ 3kk työskentelyn jälkeen ja 1.000€ 6kk työskentelyn jälkeen), lyhyemmissä sijaisuuksissa 100€/kk enintään 6kk ajan.

Myös alan opiskelijat voidaan huomioida valinnoissa.

Sijaisuuksia täytetään heti tai sopimuksen mukaan.

Haku päättyy 30.6.2022

Hakemukset ensisijaisesti Kuntarekryn kautta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja sijaisuuksista antavat:
Arviointi ja kuntoutusyksikkö, Matti Hautala puh: 0400 658 925
Kuuselan ryhmäkoti, Niina Valkeejärvi puh: 040 663 9024
Kotihoito, Riikka Lötjönen puh: 040 828 0081
Vammaispalvelut, Anne-Mari Koukka puh: 0400 249 885

Lisätietoja

Laukaan kunta, Perusturvapalvelut, Vanhus- ja vammaispalvelut

Laukaa on sydämellinen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja virkeää yrittäjyyttä.

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.


Osoite: Pelloskuja 3, 41340 Laukaa

Sinulle suositellut työpaikat