Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, lähihoitaja, hoitoapulainen-  SIJAISUUDET - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

”Työkaverini ovat mukavia, heiltä voi aina pyytää apua, eikä tarvitse pelätä, että uutena työntekijänä jäisin pulaan. Tässä työssä oppii koko ajan uutta. Ylä-Savon SOTE työnantajana antaa hyvän mahdollisuuden kehittyä työssä ja jatkokouluttautuminen on mahdollista.”
Sairaanhoitaja, terveyskeskuksen avovastaanottopalvelut

Näin sairaanhoitajamme kertoo kuntayhtymästä työpaikkana. Olisitko sinä yksi meistä?

Jätä siis tähän hakemuksesi. Ota sen jälkeen yhteyttä rekrytointipalveluihin tapaamisajan sopimiseksi. Tapaamisessa tarkistamme henkilöllisyyden sekä opinto- ja työtodistukset. Opiskelijoilta tarkistetaan opintorekristeriote.

Pätevyysvaatimuksena sairaanhoitajilla on laillistettu sairaanhoitaja ja lähihoitajalla lähihoitajan kelpoisuus. Edellä mainittujen tehtävien hoitaminen edellyttää voimassa olevia lääkelupia, jotka suoritetaan työsuhteen alussa. Ammattioikeus tarkistetaan Valviran ylläpitämästä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden JulkiTerhikistä. Rokotussuoja vaaditaan. Haussa huomioidaan myös hoitoapulaiset. Kotihoidossa työn luonteen vuoksi oma auto ja ajokortti on välttämätön.

Sijaisuudet tarjotaan pääasiassa tekstiviestillä, perehtymisvuoroista sovitaan erikseen. Sijaisuutemme vaihtelevat yksittäisistä vuoroista pidempiin sijaisuuksiin.Tämän vuoksi on tärkeää, että ylläpidät käytettävyyttäsi ja päivität hakemustasi tietojesi muuttuessa.

Tervetuloa Sote-tiimiin!

Lisätietoja

https://www.youtube.com/watch?v=qEGen6V80dI

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointipalvelut: Tarja Lehtomäki puh. 040 591 3045, tarja.lehtomaki@ylasavonsote.fi.
sekä vastuu- ja tehtäväalueiden päälliköt - katso yhteystiedot www.ylasavonsote.fi.

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä toimii Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän alueella järjestäen alueen asukkaille eli noin 37 000 yläsavolaiselle terveys-, hyvinvointi-, hoito- ja hoivapalveluja sekä lisäksi myös ympäristö-, terveysvalvonta- ja eläinlääkintäpalveluja.

Tee merkityksellistä työtä lähellä asiakasta

Työmme kautta olemme mukana asiakkaittemme eri elämäntilanteissa heitä auttaen ja tukien. Teemme tärkeää ja aidosti merkityksellistä työtä, jolla on suuri vaikutus asiakkaittemme arkeen.

Tule osaksi ammattitaitoista ja kehittyvää työyhteisöä

Työtehtävät meillä ovat monipuolisia ja pääset osaksi innostavaa ja kehitysmyönteistä työyhteisöä. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, niin että sekä me itse että palvelumme pysyvät nopeasti muuntuvan toimintaympäristön vauhdissa. Hyvänä esimerkkinä onnistuneesta kehitystyöstä ovat etävastaanottopalvelumme, jotka ovat valtakunnan kärkiluokkaa.

Ota omaksesi elinvoimainen Ylä-Savo

Toimimme luonnonkauniissa maisemissa Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän alueilla elämänmyönteisessä Ylä-Savossa. Olemme koko alueen suurin työnantaja, ja se mahdollistaa vakaan ja pysyvän työn.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat