test
sairaanhoitaja/lähihoitaja/hoiva-avustaja kesätyö - Keuruun kaupunki

Haemme kesäsijaisia (sairaanhoitajia, lähihoitajia ja hoiva-avustajia) Keuruulle kotihoitoon, Palvelutalo Seiponrantaan, Tehostettuun palveluasumiseen Valkamaan ja Lahdelmaan, Muistiyksiköihin Saarelmaan ja Suvantoon sekä hoivaosasto Tarhialaan eripituisiin sijaisuuksiin. Tule ja ihastu Keuruun vanhustyöhön!

Ikääntyneiden hoitotyössä korostuu asiakkaan kokonaisvaltainen kohtaaminen ja voimavarojen tukeminen. Työ on asiakaslähtöistä, jossa korostuu palvelualttius, ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot. Meillä työskentelee kanssasi vanhustyön superammattilaiset, jotka panostavat työhönsä suurella sydämellä. Tule kesäksi ja saatat haluta jäädä iäksi. Meillä Keuruulla sinua kuullaan ja arvostetaan.

Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva terveydenhuollon ammattitutkinto (sairaanhoitaja, lähihoitaja, hoiva-avustaja) tai voit olla vasta alan opiskelija. Tarjoamme sinulle mukavan ja kehittyvän työyhteisön sekä valmentavan ja osallistavan johtamisen. Työhyvinvoinnin tukemiseen panostamme ja kehitämme erilaisia toimintatapoja työssä viihtymisen lisäämiseen. Aloitamme hakemusten käsittelyn heti hakemuksen saatuamme ja kutsumme hakijoita haastatteluun. Paikat täytetään heti, kun sopiva sijainen on löytynyt.

Hakemukset täytetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, kts. työavain. Hakemukseen tulee liitttää kelpoisuuden osoittavat todistukset. Lisää hakemukseen ajankohta, jolloin voisit sijaisuutta tehdä.

Palkkaus määräytyy SOTE:n mukaan, mahdollisuus rekrytointilisään, kysy rohkeasti lisätietoa! Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista soveltuvuutta.

Lisätietoja

https://www.keuruu.fi/sosiaali-ja-terveys/vanhuspalvelut
seuraa Facebookissa nimellä Keuruun vanhuspalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Seiponrannan vastaava sairaanhoitaja Piia Lampinen puh. 0401627698
Muistiyksiöiden vastaava hoitaja Pia Kaski puh. 0405790591
Tehostetut yksiköt ja Tarhiala vastaava hoitaja Riikka Kimmel p. 0405011871
Kotihoidon ohjaaja Nina Voutilainen p.0400618483
sähköpostit etunimi.sukunimi@keuruu.fi

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, Perusturvapalvelut, Keuruun Vanhuspalvelut

Keuruun vanhuspalveluissa teemme jatkuvaa aktiivista kehittämistyötä tavoitteena laadukkaat, aktivoivat ja voimavaralähtöiset vanhuspalvelut.


Osoite: Seiponniementie 7, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat