Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, lähihoitaja, hoiva-avustaja, kesätyö, Kauklahden elä ja asu -seniorikeskus - Espoon kaupunki

Tule kesätöihin Kauklahteen!

Sinä ikäihmisten hoitotyöstä kiinnostunut sairaanhoitaja, lähihoitaja, hoiva-avustaja tai alan opiskelija, tule kanssamme tekemään hyvää ja laadukasta hoitotyötä Kauklahden elä ja asu -seniorikeskukseen! Meillä on tarjolla eri pituisia kesäsijaisuuksia, aloittaa voit jo toukokuussa ja töitä riittää syyskuun loppuun saakka. Voit halutessasi työskennellä myös osa-aikaisesti tai tehdä keikkatyötä toivominasi ajankohtina. Työ on kaksivuorotyötä.

Hoivakotimme sijaitsee kauniissa ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa Kauklahden kylässä. Toimintamme perustana on asukkaiden toimintakykyä tukeva mielekäs ja elämänmakuinen elämä. Asukkaille on tarjolla mm. kuvataide-, musiikki-, liikunta- ja ulkoilutapahtumia sekä retkiä ja juhlia.

Sairaanhoitajana huolehdit asukkaiden sairaanhoidollisista tarpeista arvioiden, suunnitellen ja toteuttaen hoitoa yhdessä lääkärin ja moniammatillisen tiimin kanssa. Osallistut myös asukkaiden perushoitoon. Sairaanhoidollisissa asioissa tukenasi toimivat yksikön muut sairaanhoitajat sekä liikkuva sairaala LiiSa.

Lähihoitajana vastaat monipuolisesti asukkaidemme hyvinvoinnista, huolehdit perushoidosta ja mahdollistat asukkaiden osallistumisen mielekkääseen tekemiseen.

Hoiva-avustajana tehtävääsi kuuluu asiakkaiden perushoidollisissa tarpeissa avustaminen ja toiveiden mukaisen harrastetoiminnan mahdollistaminen.
Hoitotyön ammattilaisten lisäksi meillä työskentelee avustavaa henkilökuntaa, joka huolehtii asukkaidemme ruokailuun, siivoukseen ja pyykkihuoltoon liittyvistä tehtävistä. Kesäisin talossa työskentelee myös ulkoiluavustajia.

Työpaikan nimi: Kauklahden elä ja asu -seniorikeskus
Työaika: täysi työaika 114 h 45 min/3 viikkoa, myös osa-aikatyö ja keikkailu on mahdollista
Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus
Tehtäväkohtainen palkka: Sairaanhoitaja, 2691,14 €/kk, lähihoitaja 2215,49 €/kk, hoiva-avustaja 2056,44 €/kk.

Kelpoisuusvaatimukset: Sairaanhoitajan, lähihoitajan tai hoiva-avustajan tutkinto. Opiskelijoiden osalta kelpoisuus arvioidaan esitettyjen opintotodistusten perusteella.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n sekä 48 a §:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta.

Soita ja kysy lisää mahdollisuuksistasi työskennellä yksikössämme!

Lisätietoja

https://hoivakodit.lu-palvelut.fi/fi-FI/hoivakodit/e90b9d1318

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa:
palveluvastaava Kirsi Kanerva, p: 050 3695643
palveluesimies Seela Moilanen, p: 046 8771693

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Vanhusten palvelut, Pitkäaikaishoito, Kauklahden elä ja asu -seniorikeskus

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Hansakartano 4, 02780 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat