test

Sairaanhoitaja/lähihoitaja/hoiva-avustaja, kesätyö

Hakuaika päättyy  31.3.2023 15:45

Tervetuloa aurinkoiseen työhön ikääntyneiden parissa! Etsimme nyt kesätyöntekijöitä hoiva-alan tehtäviin Hoivakoti Lehmuskartanoon. Mahdollistamme työskentelyn hoiva-alan kesätyössä eri tehtävissä; sairaanhoitajan, lähihoitajan ja hoiva-avustajan tehtävissä.

Hoivakoti Lehmuskartano tarjoaa pitkäaikaisasumista erilaisille asukasryhmille sekä lyhytaikaisia kuntouttavia hoitojaksoja sairaalajaksolta kotiin palaaville. Tämän lisäksi palveluumme sisältyy intervalli- ja kriisihoitoa. Asukkaamme ovat ihastuttavia ikäihmisiä ja pääset halutessasi kokeilemaan ja kasvattamaan työkokemustasi monipuolisesti.

Hoitaaksesi tehtävän ansiokkaasti hyödyt rauhallisuudesta, hyvästä havainnointikyvystä ja ihmisten lempeästä kohtaamisesta. Erityisesti toivomme sinun olevan aidosti kiinnostunut työskentelystä iäkkäiden henkilöiden kanssa. Toivomme sinulta vastuullisuutta, sillä asukkaamme ovat meille tärkeitä.

Työ on 2-vuorotyötä ja pystyt vaikuttamaan työvuoroihisi. Työskentely tapahtuu arkisin ja viikonloppuisin ja alkaa yhdessä sopimassamme aikataulussa. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset voit esittää haastattelun yhteydessä.

Tarjoamme sinulle antoisan työn vanhustyötä kehittävässä moniammatillisessa työyhteisössä Kirkkonummen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy meistä lisää!

Työpaikan nimi ja osoite: Hoivakoti Lehmuskartano, Piippolanrinne 1, 02400 Kirkkonummi.
Työaika: 114,75h/3vko, jaksotyö.
Tehtävä on kesätyö.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Eduksesi työssä on aiempi kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä molempien kotimaisten kielten suullinen taito. Arvostamme lisäksi innostunutta työotetta.

Tehtävästä lisätietoja antaa:
Palvelupäällikkö Linda Westerberg, linda.westerberg@luvn.fi, 050-5774751,
Kehittäjäsairaanhoitaja Emilia Makkonen, emilia.makkonen@luvn.fi, 0503272690

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000. Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​ Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Tutustu työnantajaan