test

Sairaanhoitaja/Lähihoitaja, Sisätaudit, vuodeos.

Hakuaika päättyy  13.2.2023 14:00

Kiinnostaisiko sinua uudet haasteet? Haemme sairaanhoitajia, lähihoitajia ja eri asteisia opiskelijoita TYKS Salon sairaalan sisätautien yksikköön kesäsijaisiksi. Yksikköömme kuuluu 30-35 paikkainen vuodeosasto ja neljä- paikkainen valvonta, joilla hoidamme kaikkia konservatiivisesti hoidettavia sisätautisia potilaita. Akuuttivaiheen potilaita saapuu meille kaikkina vuorokauden aikoina ja keskimääräinen hoitoaikamme on noin neljä vuorokautta. Työ on kolmivuorotyötä. Yksikköömme kuuluu myös paljon polikliinistä avotoimintaa kuten dialyysi, lääkehoitopoliklinikka sekä monen erikoisalan lääkäri/hoitaja vastaanottoja.

Haemme hoitajia, jotka ovat valmiita kehittämään itseään, syventämään osaamistaan ja joille medisiinisen potilaan laadukas hoito on tärkeää. Etsimämme työntekijä omaa myös hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot.

Tarjoamme sinulle erittäin hyvän perehdytyksen, sopivasti haastavan ja merkityksellisen työn erikoissairaanhoidon parissa, moniammatillisen työyhteisön, yhteisöllisen työvuorosuunnittelun sekä erittäin kehittymismyönteisen ja hyvän työilmapiirin. Pyrimme jatkuvasti uudistamaan toimintaamme käytössä olevan tiedon pohjalta potilaidemme parhaaksi. Toivomme sinultakin avointa mieltä ja ideointia hoitotyön jatkuvaan kehittämiseen.

Jos kiinnostuit, kysy lisää tai laita hakemus tulemaan!

Sairaanhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.
Lähihoitajan kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/94 tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen pätevyys.

Huomioimme myös opiskelijat!

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Kirjonen Soili, p. 023144076
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät Tutustu työnantajaan