test
Sairaanhoitaja, lähihoitaja, terveydenhoitaja - Paimion-Sauvon kansanterveyskuntayhtymä

Hei terveysalan ammattilainen tai alalla opiskeleva!

Haluatko työskennellä terveyskeskuksessa?

Haemme Paimion-Sauvon terveyskeskuksen eri yksiköihin (avosairaanhoito, ennaltaehkäisevä terveydenhuolto sekä terveyskeskussairaala) työntekijöitä sairaanhoitajan, lähihoitajan ja terveydenhoitajan eri pituisiin sijaisuuksiin ja keikkatyöhön.

Avosairaanhoidossa on muun muassa hoidon tarpeen arviointia, koronarokottamista sekä itsenäisen ajanvarausvastaanoton pitämistä. Terveyskeskussairaalassa on 25 potilas paikkaa. Työ on kolmivuorotyötä.
Ennaltaehkäisevässä terveydenhuollossa työskentelyä neuvolassa ja kouluterveydenhuollossa.

Haemme sijaisuuksiin perusterveydenhuollosta aidosti kiinnostuneita, kehittämismyönteisiä, joustavia ja ennakkoluulottomia henkilöitä, jotka ovat sydämellä mukana laadukkaan hoitotyön tekemisessä.

Sijaisuuksiin haetaan sähköisellä hakulomakkeella, jonka jälkeen otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden sekä työ- ja tutkintotodistukset.

Lisätietoja

http://www.paimionsauvonterveyskeskus.fi/terveyskeskus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Avosairaanhoito ja ennaltaehkäisevä terveydenhuolto: Oh Nina Tainio p. 02 4746319
Terveyskeskussairaala: Oh Päivi Ström-Valo p. 02 4746362

Lisätietoja

Paimion-Sauvon kansanterveyskuntayhtymä

PAIMION-SAUVON KANSANTERVEYSKUNTAYHTYMÄ tuottaa omistajakuntiensa asukkailleen tilaamat perusterveydenhuollon palvelut. Kuntayhtymän väestöpohja on 13 800 asukasta. Kuntayhtymällä on pääterveysasema Paimion kaupungissa ja terveysasema Sauvon kunnassa. Palveluksessamme on noin 90 henkilöä


Osoite: Terveyskeskuksentie 1, 21530 Paimio

Sinulle suositellut työpaikat