Sairaanhoitaja, lähihoitaja, terveydenhoitaja tai alan opiskelija, Raaseporin kunnat, Hanko ja Inkoo

Hakuaika päättyy  29.9.2024 10:45

Hei sinä sairaanhoitaja, lähihoitaja, terveydenhoitaja tai alan opiskelija!

Meillä Länsi-Uudenmaan Hyvinvointialueen Inkoon ja Raaseporin eri palveluyksiköissä on vaihtelevasti tarjolla eri pituisia sijaisuuksia ja myös vakituisia tehtäviä. Tehtävät voivat olla määräaikaisia ja työaika voi vaihdella mutta myös vakituisia tehtäviä löytyy.

Yli 7 000 kesämökistä, 1 300 saarekkeesta ja kodikkaista kaupunkikeskuksista löydät helposti urasi seuraavan askeleen! Yhdistä huippuosaamisesi työpaikkaan, jossa jokaisen työntekijän persoonallisuus näkyy ja ammattitaitojesi arvostetaan.

Jätä siis rohkeasti hakemuksesi, niin otamme sinuun yhteyttä ja keskustelemme kanssasi lisää. Kartoitamme kiinnostuksesi ja osaamisesi ja katsomme miltä tämänhetkiset työmahdollisuudet näyttävät Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella.

Palveluyksikkömme sijaitsee eri puolella Inkoota ja Raaseporin aluetta esimerkiksi Hangossa, Tammisaaressa ja Karjaalla.


Voit tehdä töitä esimerkiksi:

-Ikääntyneiden palveluissa, jonka tavoitteena on tukea ikääntyneiden itsenäistä ja omatoimista selviytymistä sekä mahdollistaa ikääntyneille turvallinen elämä omassa kodissaan tai kodinomaisessa ympäristössä.
-Lasten, nuorten ja perheiden palveluissa, jonka tavoitteena on tarjota koko hyvinvointialueella oikea-aikaista ja oikein kohdennettua tukea lapsille, nuorille ja perheille.
-Vammaispalveluissa, jonka tarkoitus on tukea vammaisia henkilöitä jokapäiväisessä elämässä yksilöllisen tarpeen mukaisesti siten, että heidän elämänsä olisi mahdollisimman itsenäistä, yksilöllistä ja merkityksellistä.
-Mielenterveys- ja päihdepalveluissa, jotka järjestävät hyvinvointialueen perustason mielenterveys- ja päihdepalvelut
-Sairaalapalveluissa
-Terveysasemilla

Näin lähihoitaja Pernilla Nilsson Inkoon Lönnebergasta kuvailee työtään:

"Työskentelemme yhdessä iloisen Inkoon Lönnebergan yksikössä tarjotaksemme asukkaillemme arjen monipuolisia ja merkityksellisiä harrastuksia. Yksikkömme sijaitsee kauniin meriympäristön äärellä, jossa on helposti saavutettavissa oleva luontopolku, joka soveltuu myös liikkumiseen erilaisilla apuvälineillä. Meillä on esihenkilö, joka tukee meitä työssämme ja työtäni arvostetaan. On aina mahdollista kehittää omia ammattitaitojaan. Pidän haasteista ja olen saanut lisävastuuta, jonka ansiosta henkilökohtaiset ammattitaitojeni kehittyvät jatkuvasti. ja työtäni arvostetaan."


Kelpoisuusvaatimus:

Terveydenhoitaja, sairaanhoitaja, lähihoitaja
Huomioimme myös riittävät opintopisteet omaavat alan opiskelijat seuraavasti:
- terveydenhoitaja 160 op
- sairaanhoitaja 140 op
- lähihoitaja 60 op

Palkkaus alkaen lähihoitaja 2460,20 €/kk, sairaanhoitaja 2988,38 €/kk, terveydenhoitaja 2988,38 €/kk tehtävänkuvasta riippuen + mahdolliset kokemuslisät

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.

1.1.2024 lukien tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, jos työsuhde kestää vähintään 3 kuukautta saman kalenterivuoden aikana.

Tehtävään valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.


Tule mukaan meidän iloiseen joukkoomme — odotamme innolla hakemustasi!

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa:

HR-asiantuntija Michaela Hagelin, michaela.hagelin@luvn.fi, 0401374351

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Tutustu työnantajaan