Sairaanhoitaja (lähikuntoutusosasto, Mäntyharju) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Sairaanhoitaja (lähikuntoutusosasto, Mäntyharju) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee kahta (2) sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Mäntyharjun lähikuntoutusosastolle.

Mäntyharjun lähikuntoutusosasto on 21 paikkainen osasto Mäntyharjulla noin 45 km:n päässä Mikkelin keskustasta etelään. Lähikuntoutusosastolla hoidetaan eri sairauksien vuoksi jatkohoitoon tulevia, kuntoutuspotilaita ja saattohoitopotilaita. Lisäksi osastolla hoidetaan iltaisin, öisin ja viikonloppuisin kotisairaalan asiakkaita muun muassa iv-antibioottihoitoja ja haavahoitoja sekä toteutetaan tarpeen mukaan päihderiippuvaisten korvaushoitoa. Työ osastolla on monipuolista ja haasteellista.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu muun muassa potilaiden hoidon ja kuntoutuksen suunnittelu, toteuttaminen, arviointi ja kirjaaminen. Hoitotiimin johtaminen ja jäsenenä toimiminen, työn organisointi, työvuorovastaavan tehtävät sekä akuuttitilanteiden johtaminen. Osaston päivittäisten asioiden hoito: lääkärinkierto, lääkehoito, raportointi, tiedottaminen, hoitoneuvottelut. Uusien työntekijöiden ja opiskelijoiden ohjaus ja perehdytys. Lisäksi osaston sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu tarvittaessa avopuolen asiakkaiden hoidon toteuttaminen virka-ajan ulkopuolella esim. iv-hoidot, haavahoidot, korvaushoito.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laillistetun sairaanhoitajan tutkinto.

Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä itsenäiseen sekä moniammatilliseen työskentelyyn ja toimimiseen nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Eduksi luetaan työkokemus kyseessä olevan työyksikön avoimesta tehtävästä.

Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Maarit Varis, puh. 040 359 7878.

Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Lähikuntoutusosaston ja vastaanoton esimies Laura Partanen, puh. 040 061 3452 (ajalla 20.6-30.6, 12.-14.7, 17.7) laura.partanen@essote.fi ja sairaanhoitaja Tuija Rauvola-Karjalainen, puh. 040 359 8199 (ajalla 1.-11.7, 15.-16.7, 18.-26.7) Tuija.Rauvola-Karjalainen@essote.fi.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Sairaalantie 3, 52700 Mäntyharju

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.
Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.
Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.
Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.
Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Tutustu työnantajaan