Skip to main content
test
Sairaanhoitaja (lähikuntoutusosasto, Mäntyharju) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote hakee sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Mäntyharjun lähikuntoutusosastolle 1.11.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lähikuntoutusosasto on perusterveydenhuollon osasto, jolla hoidetaan eri sairauksien vuoksi jatkohoitoon tulevia, akuutisti sairastuneita, saattohoitoa ja tarkempaa arviointia sekä jatkokuntoutusta tarvitsevia potilaita.

Sairaanhoitajan tehtävänä on potilaiden hoidon sekä kuntoutuksen suunnittelu, toteuttaminen ja arviointi. Työtehtäviin kuuluu myös työn organisointia, työvuorovastaavan tehtäviä sekä vetovastuuta omassa vuorossa. Osallistut myös uusien työntekijöiden sekä opiskelijoiden ohjaukseen ja perehdytykseen. Tehtävänkuvaa ja vastuualueita on mahdollisuus muokata osaamisalan ja työntekijän mielenkiinnon mukaan.

Lisäksi sairaanhoitajan tehtävänkuvaan kuuluu tarvittaessa avopuolen asiakkaiden ja kotisairaala-asiakkaiden hoidon toteuttaminen virka-ajan ulkopuolella kuten iv. hoidot, haavahoidot ja korvaushoidot. Pääset osallistumaan myös uuden hybridiosaston kehittämiseen, johon kuuluu jatkokuntoutuksen ja kotona pärjäämisen arvioiminen, suunnittelu ja toteutus moniammatillisesti. Odotamme hakijalta paineensietokykyä sekä valmiutta työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä. Arvostamme innostunutta ja joustavaa asennetta, potilas- ja asiakaslähtöistä kuntouttavaa työotetta sekä kykyä työskennellä tiimissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Lisäksi edellytetään Love-koulutuksen suorittamista kolmen kuukauden aikana työn aloituksesta mikäli lääkeluvat eivät ole voimassa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Maarit Kankimäki, puh. 040 359 8199, maarit.kankimaki@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Mäntyharju sijaistee noin 45 kilometrin päässä Mikkelistä etelään.Mäntyharju tarjoaa työpaikan lisäksi upeat ulkoilumaisemat, monipuoliset harrastusmahdollisuudet , uuden päiväkodin ja koulunkäynti onnistuu aina lukioon asti paikkakunnalla.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Sairaalantie 3, 52700 Mäntyharju

Sinulle suositellut työpaikat