test

Sairaanhoitaja Lammille ikäihmisten palveluihin

Hakuaika päättyy  30.11.2023 15:00

Haluatko työskennellä kauniissa maalaismaisemassa ja vaikuttaa positiivisesti ikäihmisten elämään? Etsimme nyt motivoitunutta sairaanhoitajaa ikäihmisten palveluihin Lammille.

Etsimme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen sekä Sinipellavaan ikäihmisten asumispalveluihin että Lammi-Tuulos alueen kotihoitoon. Voit valita työskenteleväsi joko asumispalveluissa tai kotihoidossa tai halutessasi voimme räätälöidä sinulle tehtävän, joissa työskentelet molemmissa!

Lammi tarjoaa rauhallisen ja turvallisen ympäristön niin työskentelylle kuin asumisellekin. Kauniit maisemat, ystävälliset ihmiset ja vahva yhteisöllisyys tekevät Lammista ihanteellisen paikan työskennellä ja asua. Tule mukaan rakentamaan positiivista muutosta ikäihmisten elämään ja nauti samalla maaseudun rauhasta ja kauneudesta.

Sinipellava on maanläheinen, turvallinen ja välittävä ikäihmisten ympärivuorokautista hoivaa tarjoava yksikkö, jossa on 30 +3 asukaspaikkaa. Yhteisöllisyys on iso osa talon kulttuuria. Meillä työskentelee motivoitunut ammattilaisjoukko, johon kuuluu lähihoitajia, hoiva-avustajia, ohjaaja ja fysioterapeutti sekä sairaanhoitaja Outi. Tulisitko työpariksi Outille?

Lammi-Tuulos alueen kotihoidossa toimii yhteisöllinen tiimi, jossa lisäksesi työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutti ja terveyskeskuslääkäri. Meillä saat työsi tueksi myös laadukkaat työvälineet ja hyödynnämme tehokkaasti etähoivan mahdollisuuksia. Teemme etäkäyntejä kuvapuhelinpalvelun avulla. Asiakkaillamme on myös sähkölukot ja lääkeautomaatit käytössään. Asiakaskäyntien kirjaukset hoidamme tietysti mobiilisti. Tulisitko tiimimme uudeksi jäseneksi?

Molemmissa yksiköissä pääset tekemään tärkeää työtä ikäihmisten hyvinvoinnin parissa, yhdessä ammattitaitoisen ja motivoituneen tiimin kanssa. Myös asiakkaiden omaiset ovat meille tärkeä sidosryhmä ja teemmekin tiivistä yhteistyötä myös heidän kanssaan.

Sairaanhoitajana vastaat oman tiimisi sairaanhoidollisesta ja lääkehoidollisesta osaamisesta. Työhösi kuuluu tiimin ammatillinen kouluttaminen ja ohjaus. Vastuullesi kuuluu myös lääkehoitosuunnitelman toteutuksen suunnittelu sekä lääkenäyttöjen vastaanottaminen. Lisäksi työpäiväsi koostuu yhteydenpidosta eri sidosryhmien kanssa, osallistumisesta lääkärinkiertoihin, lääkkeiden tilauksesta sekä oman työn suunnittelusta.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun sairaanhoitajan/terveydenhoitajan ammattipätevyys. Edellytämme suoritettua LOVe tai muuta vastaavaa lääkehoidon koulutusta. Lääkehoitokoulutuksen voit tarvittaessa päivittää meillä työsuhteen alussa. Arvostamme aiempaa kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä sekä aitoa kiinnostusta tehdä työtä ikäihmisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa. Toivomme sinulta myös itseohjautuvuutta sekä hyviä tiimityötaitoja.

Tehtävästä voit kysyä lisätietoja joko kotihoidon lähijohtajalta Tiialta numerosta 050 460 4071 tai Sinipellavan lähijohtajalta Päiviltä numerosta 050 509 0362.

Jätä hakemuksesi kuntarekry palvelun kautta viimeistään 30.11.2023 klo 15.00 mennessä. Kirjautumisen jälkeen sinun tarvitsee vastata vain muutamaan helppoon kysymykseen, kaiken muun voimme kysyä rekrytointikeskustelussa. Rekrytointikeskusteluille olemme varanneet aikaa 5.12.2023. Kutsumme valitut hakijat keskustelemaan kanssamme kumpi työyhteisö olisi sopiva juuri sinulle!

Oma Hämeellä tarjoamme käyttöösi myös laajalti työsuhde-etuja: - Lounasetu - Työmatkaetu - Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex - Työterveys Terveystalossa - Ilmainen pysäköinti - Kattava lisäkoulutustarjonta

Tehtäväkohtainen palkka on 2707,90- 2775,51 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3% tai 8%. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Työaika on 38,15 tuntia viikossa. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. 1.1.2024 jälkeen astuu voimaan uusi laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta, joten edellytämme vuoden 2024 puolella aloittavilta työntekijöiltä myös rikosrekisteriotetta.


Lisätietoja

https://omahame.fi/meille-toihin
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kanta-hameen-hyvinvointialue/

Kotihoidon lähijohtaja Tiia Putkonen p. 050 460 4071 tai tiia.putkonen(at)omahame.fi
Sinipellavan lähijohtaja Päivi Helén p. 050 509 0362 tai paivi.helen(at)omahame.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Liity joukkoomme ja ole osa muutosta! Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin.

Tutustu työnantajaan