Sairaanhoitaja, Lastenpsykiatrian pkl - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Sairaanhoitaja, Lastenpsykiatrian pkl - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Kuopion yliopistollisen sairaalan Hoitotyön palvelut 4. alueella, on haettavana kaksi sairaanhoitajan sijaisuutta Lastenpsykiatrian poliklinikalla.

Lasten psykiatrian poliklinikalla tutkitaan ja hoidetaan 0-14 vuotiaita lapsia. Kokonaisvaltainen, moniammatillinen työskentely toteutetaan läheisessä yhteistyössä perheen kanssa. Hoidossa hyödynnetään erilaisia psykososiaalisia, psykoterapeuttisia ja lääkehoidollisia keinoja yksilöllisen suunnitelman mukaan. Lastenpsykiatrian keskeisiä yhteistyötahoja ovat varhaiskasvatus, esikoulu, koulu, neuvolat, kouluterveydenhuolto, sosiaalipalvelut sekä KYSin muut lapsia ja perheitä kohtaavat yksiköt.

Hakijalta edellytetään kokemusta lasten mielenterveystyöstä ja kykyä sekä itsenäiseen, että työryhmätyöskentelyyn ja eduksi katsotaan perheterapiakoulutus.

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuteen ovat sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen todistus (Valvira) oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Sijaisuuteen valitun on ennen työsopimuksen tekemistä toimitettava nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 504/2002). Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Sijaisuutta täytettäessä voidaan käyttää koeaikaa. Sijaisuus voidaan täyttää jo hakuaikana sopivan hakijan löydyttyä.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

http://www.psshp.fi

Sijaisuuteen hakeminen tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti tässä ilmoituksessa olevan linkin kautta. Lisätietoja antaa Lastenpsykiatrian poliklinikan osastonhoitaja Marita Venäläinen, puh. 044 717 2430 ja Hoitotyön palvelut palvelupäällikkö Erja Kokkonen, puh. 044 717 9905. Sähköpostiosoite on muodossa etunimi.sukunimi@kuh.fi.

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!

Tutustu työnantajaan