test

Sairaanhoitaja lastensuojelun sijaishuoltoon, Kuusikon perhetukikeskus, Tampere

Hakuaika päättyy  18.4.2024 23:59

Tule sairaanhoitajaksi Kuusikon perhetukikeskukseen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän osaavien ammattilaisten joukossa.

Kuusikon perhetukikeskukseen avataan uusi viisipaikkainen osasto, joka tarjoaa ympärivuorokautista pitkäaikaista vaativan tason sijaishuoltoa huostassa oleville nuorille. Osaston työryhmässä työskentelevien työntekijöiden (vastaava ohjaaja, kahdeksan ohjaajaa, kaksi sairaanhoitajaa ja psykologi) tarkoituksena on turvata osastolle sijoitetuille nuorille tasapainoinen kehitys ja hyvinvointi heidän yksilöllisten tarpeidensa mukaisesti. Työryhmän tulee turvata osastolle sijoitetuille nuorille hyvä hoito ja kasvatus sekä lapsen ikään ja kehitystasoon nähden tarpeellinen valvonta ja huolenpito. Osastolle sijoitettujen nuorten myönteisiä ja läheisiä ihmissuhteita erityisesti nuorten ja heidän vanhempiensa välillä tuetaan ja nuorille tarjotaan turvallinen ja virikkeitä antava kasvuympäristö. Nuoria tuetaan hankkimaan taipumuksiaan ja toivomuksiaan vastaavaan koulutus.

Viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot korostuvat vaativassa lastensuojelun sijaishuollon osastotyössä, jossa työryhmän toiminnan ja yhteistyön sujumisen lisäksi työryhmän jokaiselta jäseneltä edellytetään erityisen hyviä yhteistyötaitoja työskentelyssä asiakkaiden, heidän perheidensä, sekä moninaisten yhteistyötahojen ja yhteistyöverkostojen kanssa. Työ on vaativaa ihmissuhdetyötä, joka perustuu jatkuvaan ihmisten väliseen vuorovaikutukseen ja yhteistyöhön.

Sinulta odotamme vahvan ammattitaidon lisäksi tehtävässä tarvittavia tärkeitä ominaisuuksia kuten inhimillisyyttä, taitoa suhteen luomiseen ja läsnäoloon, toisen kunnioittavaa kohtaamista, asiakkaan näkemistä ja kuulemista sekä aitoa auttamisen halua. Sairaanhoitajana tehtäviisi kuuluu lääkehoitosuunnitelman mukaiset lääkehoidon vastuut.

Olet kelpoinen sairaanhoitajan tehtävään, jos olet Suomessa laillistettu sairaanhoitaja. Arvostamme erityisesti kokemusta sairaanhoitajan työstä, aiempaa työkokemusta lastensuojelu-, mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä verkosto- ja perhetyöstä. Työotteesi on traumainformoitunut ja olet tehnyt ohjaustyötä lasten, nuorten ja perheiden parissa. Tunnet toimialaa koskevaa lainsäädäntöä ja toimintaperiaatteita, sinulla on osaamista ja tietoa mm. käytöshäiriöistä, mielenterveyden ongelmista, päihdeongelmista ja -riippuvuudesta, traumaperäisistä ongelmista sekä neurokehityksellisistä häiriöistä.

Toivomme, että olet suorittanut lääkehoitoluvat LOVe LOP, PKV. Tarvittaessa voit kuitenkin suorittaa luvat myös meillä työsuhteen alussa. Lisäksi tarvitset voimassa olevan B-ajokortin sekä hygieniapassin. Ennen toimen vastaanottamista, sinun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Vaadittavat todistukset terveydentilasta tulee esittää kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Työhöntulotarkastus tehdään työterveydessämme Pirtessä.

Kiinnostuitko? Kysy rohkeasti lisää perhetukikeskuksen johtaja Vesa Jurvanen, p. 041 731 3250, vesa.jurvanen@pirha.fi.

Työ alkaa 20.5.2024 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Työaikamuoto yleistyöaika. Vaadittavat todistukset terveydentilasta tulee esittää kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Työhöntulotarkastus tehdään työterveydessämme Pirtessä. Lisäksi valitun tulee ennen tehtävän esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ilmoituksella olevasta painikkeesta. Kutsumme hakijat haastatteluun henkilökohtaisesti, joten odotathan yhteydenottoamme. Mietityttääkö hakemuksen jättäminen? Sovitaan teams-tapaaminen ja jutellaan lisää!

Yhteystiedot

Perhetukikeskuksen johtaja Vesa Jurvanen, p. 041 731 3250, sähköposti etunimi.sukunimi@pirha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Tutustu työnantajaan