test
Sairaanhoitaja (lastenyksikkö) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote hakee sairaanhoitajaa lastenyksikköön määräaikaiseen vuorotteluvapaan sijaisuuteen ajalle 1.1.2022 (tai sopimuksen mukaan) - 31.5.2022.

Lastenyksikköksikkö koostuu lasten ja vastasyntyneiden osastosta sekä lasten vastaanottoalueesta. Lastenosastolla hoidetaan lapsia vauvasta 16-vuotiaaksi asti, sekä tehohoitoa vaativia vastasyntyneitä. Lasten yksikössä on mahdollista työskennellä lasten ja vastasyntyneiden osastolla, lasten vastaanottoalueella sekä lasten päivystyksessä.

Lastenyksikkö sijaitsee Essoten Perhetalossa, samassa kerroksessa synnytysyksikön kanssa. Yksiköt tekevät tiivistä yhteistyötä keskenään sekä käyttävät yhteisiä tiloja ja perhehuoneita, joita on yhteensä 16. Yksikön kaikki perheet ja potilaat hoidetaan perhehuoneissa.

Sairaanhoitaja toimii lastenyksikössä hoitotyön toteuttajana ja moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Hoitotyössämme toteutamme perhekeskeisyyttä. Työ sisältää mm. toimenpiteissä avustamista, lääkehoidon toteuttamista, lapsipotilaan seurantaa ja potilaan voinnin arviointia. Lastenyksikössä työskentely on monipuolista, vastuullista ja vaihtelevaa. Työyhteisön jäseneltä odotamme hyviä alaistaitoja, iloista ja reipasta mieltä työn tekemiseen. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, sitoutumista työtehtäviin sekä mielenkiintoa työnsä kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Vuorotteluvapaan sijaiseksi palkataan TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Päivi Yrjönen, puh. 044 351 2593, paivi.yrjonen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Sinulle suositellut työpaikat