test
Sairaanhoitaja Lehmuskartanoon - Kirkkonummen kunta

Tervetuloa tekemään kanssamme arvokasta ja iloista työtä!

Kirkkonummen kunnan hoivakoti Lehmuskartano sijaitsee Kirkkonummen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Etsimme nyt innostunutta ja lempeää sairaanhoitajaa täydennykseksi iloiseen ja reippaaseen joukkoomme määräaikaiseen työsuhteeseen vuodeksi 2022. Hoivakoti Lehmuskartano on ylpeä ja monipuolinen osa Kirkkonummen kunnan vakaita Ikäihmisten palveluita.

Vastuullasi olevat hoivakodin ihastuttavat asukkaat ovat pitkäaikaisia laitoshoidon asukkaita sekä yksikössä lyhytaikaisesti hoito-, kuntoutus- tai arviointijaksolla vierailevia ikäihmisiä. Tarjoamme sinulle sairaanhoitajan antoisan työn vanhustyötä kehittävässä moniammatillisessa työyhteisössä, jossa teet tiivistä yhteistyötä niin lähihoitajien, lääkärin, farmaseutin kuin fysioterapeuttienkin kanssa.

Eduksesi tässä työssä on aiempi kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä molempien kotimaisten kielten suullinen taito. Sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito on välttämätön edellytys tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle. Arvostamme lisäksi työyhteisötaitoja, innostunutta työotetta, vastuullisuutta sekä halua sitoutua toiminnan ja oman ammattitaitosi kehittämiseen. Hoitaaksesi tehtävän ansiokkaasti hyödyt havainnointikyvystä, rauhallisuudesta, valppaudesta ja ihmisten lempeästä kohtaamisesta. Toivomme työskentelyssäsi näkyvän yksilöllisyyden ja arjen merkityksellisyyden tiedostamisen sekä viihtyisyyden ja päivittäisen ympäristön huomioimisen.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa sekä lääkehoidon osaamisen todentamista. Palkkaus on SOTE:n mukainen. Työ on 2-vuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin, ja alkaa yhdessä sopimassamme aikataulussa. Koeaika on korkeintaan puolet määräajasta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Tehtävä täytetään ensisijaisesti kunnan sisäisillä hakijoilla.


Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy meistä lisää!

Hakemukset toimitetaan 31.1.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisen lomakkeen kautta www.kuntarekry.fi (työavain 397915).

Hakuaikaa on jatkettu.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Linda Westerberg puh. 050 5774751 tai etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Perusturvan palvelualue, Ikäihmisten palvelut, Lehmuskartano

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat