Sairaanhoitaja (leikkausosasto) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee kahta (2) sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin leikkausosastolle 1.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Leikkausosastolla leikataan sekä elektiivisiä että päivystyspotilaita. Leikkauksia tehdään normaalisti noin 6 000 vuodessa, joista noin 40 % päiväkirurgisia. Leikkausosastolla on 10 uutta leikkaussalia ja päivittäin toimintaa 8-9 salissa. Tammikuussa 2021 valmistuvat uudistetut leiko- ja heräämötilat samaan kerrokseen uusien leikkaussalien kanssa. Leikkausosastolla on töissä 62 perioperatiivisen hoitotyön asiantuntijaa.

Sairaanhoitajan tehtävät leikkausosastolla koostuvat potilaan prehoidosta, anestesia- tai leikkaushoitajan tehtävistä salitiimissä sekä heräämöhoidosta. Työ sijoittuu näille alueille. Tarjoamme monipuolista ja mielenkiintoista työtä periopertiivisen hoidon merkeissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi luetaan työkokemus leikkausosastolla ja/tai perioperatiivinen lisäkoulutus.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Anna-Liisa Hahl, puh. 044 351 2280, anna-liisa.hahl@essote.fi tai apulaisosastonhoitaja Pia Matson, puh. 044 351 2706, pia.matson@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!