test

Sairaanhoitaja, Lepolan asumispalvelut, Rautavaara

Hakuaika päättyy  31.5.2023 12:00

Hei Sairaanhoitaja, meillä on Sinua kiinnostavia töitä tarjolla!

Haemme Lepolan asumispalveluihin Rautavaaralle sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 1.6.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Rautavaara on pieni ja vireä noin 1500 asukkaan kunta kauniin luonnon keskellä. Rautavaaran kirkonkylässä Lepolan asumispalveluissa pääset mukaan työyhteisöön, jossa tarjoamme vaihtelevan ja monipuolisen tehtävän hoitoalan ammattilaisille iäkkäiden tehostetussa palveluasumisessa, kolmessa eri tiimissä; Hopeapajun, Päivänsinen ja Niittyvillan yksiköissä.

Sairaanhoitajana toimit moniammatillisessa tiimissä asiakkaiden kokonaishoidon organisoijana, tiimityön koordinoijana ja tukijana sekä yhteydenpitäjänä muihin sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköihin. Lisäksi vastaat asumispalveluiden asiakkaiden sairaanhoidollisesta työstä. Työsi tavoitteena on asiakkaiden toimintakyvyn, hyvinvoinnin ja turvallisuuden ylläpitäminen mahdollisimman pitkään kodinomaisissa olosuhteissa asumispalveluyksiköissä.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet sekä ammattitaitoiset työkaverit mukavassa moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä.

Työ on 2-vuorotyö ja palkka työstä on 2687,22 e/kk.

Kiinnostuitko?

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Eduksi katsotaan organisointikyky ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas- tai potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle palvelussuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.

Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Maarit Pitkänen
Rautavaaran asumispalvelujen ja kotihoidon lähiesimies
puh. 040 8608 286
maarit.pitkanen1@pshyvinvointialue.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista. Tutustu työnantajaan