Sairaanhoitaja / Lielahden kotihoito - Tampereen kaupunki

Oletko sinä etsimämme sairaanhoitaja läntiselle palvelualueelle? Haemme sairaanhoitajaa, jolla toivomme olevan jo kokemusta ikäihmisten hoitamisesta, sekä kotihoidosta.

Haemme sairaanhoitajaa vakinaisen työsuhteeseen Lielahden kotihoitoon. Sairaanhoitaja toimii kotihoidon hoitajatiimin hoitotyön asiantuntijana vastaten asiakkaiden hoidon suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Sairaanhoitaja työskentelee sekä itsenäisesti että moniammatillisessa tiimissä.

Etsimämme sairaanhoitaja on joustava ja yhteistyökykyinen. Hän viihtyy työyhteisössä ja toimii oma-aloitteisesti.
Toivomme että nautit ammattitaitosi jakamisesta sekä lähihoitajien kanssa asioiden pohtimisesta. Eduksi katsotaan kiinnostus vanhustyöstä ja työn kehittämismyönteisyys, sekä oman auton käyttömahdollisuus. Työhyvinvointi on meille tärkeää ja yhdessä selviämme arjen eteen tuomista haasteista.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Marjo-Riitta Rikala, puh. 040 759 1405, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule mukaan meidän tiimiin, tekemään Tesomalaisille parempaa arkea!

Hakuaika päättyy 21.6.2021. Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Marjo-Riitta Rikala, puh. 040 759 1405, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveyspalvelut / Kotihoito Lielahti

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat