Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Liikkuva toiminta Imatra - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Tehtävässäsi tuet mielenterveys- ja päihdekuntoutujien psykososiaalista kuntoutumista vastaanotto- ja kotikäynnein. Tehtävänäsi on edistää ihmisen valmiuksia elämänhallintaan ja toipumiseen sekä valmentaa elämänmukaisen arjen löytymiseen.

Palvelujen tuottamisessa lähtökohtanasi on, että ihminen on oman elämänsä asiantuntija. Teet kuntoutussuunnitelman yhdessä asiakkaan, hänen läheistensä ja kuntoutukseen perehtyneiden ammattilaisten kanssa. Tehtävänäsi on huolehtia yhdessä ihmisen kanssa kuntoutussuunnitelman toteutumisesta ja arvioinnista sekä toimia yhteyshenkilönä hänen asioissaan.

Kelpoisuutena tehtävään sinulla tulee olla sairaanhoitajan ja/tai terveydenhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa määrätty laillistus.

Arvostamme perehtyneisyyttäsi ja kiinnostustasi mielenterveys- ja päihdetyöhön sekä psykososiaaliseen kuntoutukseen. Sinulla on kykyä ja halua itsenäiseen työskentelyyn osana moniammatillista ja monialaista työyhteisöä. Haluat kehittää palveluja sekä toimintoja Eksoten strategian mukaisesti rohkeasti ja yksinkertaisesti ihmisen ollessa keskiössä.

Työn hyvän hoitamisen edellytyksenä sinulla tulee olla voimassa olevat lääkeluvat ja ajokortti sekä auton käyttömahdollisuus. Työaikamuotona on tällä hetkellä yleistyöaika.

Tehtävän ensisijainen sijoittumispaikka on Aikuisten monialaisten palveluiden, psykososiaalisen kuntoutuksen Liikkuva toiminta. Työsuhteen alussa toimipiste on Imatra.

Tehtävään valitulta edellytetään halua työskennellä kaikissa Aimo-palveluiden yksiköissä ja kiinnostusta kehittää sekä ylläpitää osaamistaan mahdollisesti muuttuvienkin työtehtävien edellyttämällä tavalla. Työpiste voi vaihtua toimintayksiköiden toiminnallisuuden muuttuessa.

Työnantaja voi edellyttää, että tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on 6 kk koeaika. Töiden aloitus sopimuksen mukaan.

Haastattelut tehtävään pidetään 13.7.2022 klo 12-15 välisenä aikana.

Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palvelupäällikkö Vesa Piikki, puh. 044 791 4431, vesa.piikki@eksote.fi tai
toimintayksikön esimies Juho Harju, puh. 040 5000 318, juho.harju@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Psykososiaalinen kuntoutus

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Tainionkoskentie 1, 55100 Imatra
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat