Sairaanhoitaja, Lohjan kotisairaala

Hakuaika päättyy  17.6.2024 15:45

Tervetuloa sairaanhoitajaksi Lohjan kotisairaalaan!

Kotisairaaloiden toiminta siirtyi erikoissairaanhoidosta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle vuoden 2024 alusta. Tule kehittämään ja suunnittelemaan kotisairaalan toimintaa innovatiivisen ja aktiivisen henkilökunnan kanssa. Lohjan kotisairaala tarjoaa sairaalatasoista hoitoa ympärivuorokautisesti.

Etsimme joukkoomme joustavaa tiimipelaajaa, jolle on tärkeintä potilaslähtöinen toiminta ja yhteispelin sujuminen oman tiiminsä ja erikoissairaanhoidon kumppaneiden kanssa. Hahmotat laajempia asiakokonaisuuksia, mutta hoidat huolellisesti myös yksityiskohtaista suunnittelua ja toimeenpanoa vaativat työtehtävät.

Kotisairaalan keskeisimmät potilasryhmät ovat suonensisäistä lääkehoitoa saavat infektiopotilaat sekä oireenmukaista ja saattohoitoa saavat potilaat. Kotisairaalassa toteutetaan lääkehoitoa tavallisen i.v.-tien lisäksi vaativien lääkkeenantoreittien, kuten CVK:n ja portin kautta. Näihin kotisairaalassa saa erillisen koulutuksen. Järjestämme sinulle asianmukaisen perehdytyksen ja esihenkilön tuen. Työssä on käytettävissä työnantajan auto.

Työ on 3-vuorotyötä, mutta voit itse vaikuttaa työaikoihisi. Jos kiinnostuit, voit soitella ja kysellä lisää, vastaamme mielellämme!

1.1.2024 lukien tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote

Työpaikan nimi ja osoite: Lohjan sairaala, Sairaalatie 8, 08200 Lohja
Työaika: 114 h, 45min / 3 viikkoa tai sopimuksen mukaan
Tehtävä on vakinainen

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Edun lopullinen arvo määräytyy työsuhteen keston mukaan.

Yhteystiedot

Tehtävästä lisätietoja antaa Osastonhoitaja Satu Munck, p 04035378356, satu.munck@luvn.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö. Tutustu työnantajaan