test

Sairaanhoitaja, Lohjan kotiutustiimi

Hakuaika päättyy  13.2.2023 15:45

Tule sairaanhoitajaksi Lohjan kotiutustiimiin!

Kotiututiimin toimintatapoja on kehitetty vuoden 2022 aikana ja tiimin henkilöstömäärää vahvistetaan edelleen. Uutena toimintana on vuoden 2023 alusta alkanut kotiutushoitajan tehtävä.

Kotiutustiimin tavoitteena on asiakkaan ohjaus oikeiden palveluiden piiriin. Moniammatillinen tiimi on tässä tukena. Kotiutustiimin kanssa työskentelee samoissa tiloissa tehostettu kotikuntoutus ja kotihoidon sosiaaliohjaajat.

Työ on kaksivuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin. Kotiutustiimin sairaanhoitajana teet yhteistyötä kotihoidon alueen sairaanhoitajien kanssa auttaen heitä tarvittaessa haasteellisissa tilanteissa. Työntekijänä sinun on mahdollista vaikuttaa omiin työvuoroihin, tiimissä toimii yhteisöllinen työvuorojen suunnittelu.

Toimenkuvaasi kuuluu mm. toimia hoitotyön asiantuntijana moniammatillisissa verkostoissa, toteuttaa itsenäisesti sovittujen hoitolinjausten mukaista asiakkaan hoitoa ja huolenpitoa, tukea asiakkaan terveyttä ja toimintakykyä, ohjata asiakkaita ja omaisia sekä osallistua yksikön kehittämistyöhön. Huolehdit laboratoriotutkimuksista ja toteutat turvallista lääkehoitoa lääkehoitosuunnitelman mukaisesti. Työ edellyttää tilanteiden itsenäistä arviointia, harkintaa sekä ammatillisen vastuun mukaista toimintaa ja päätöksentekoa. Työssä tarvitaan ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Työpaikan nimi ja osoite: Lohjan kotiutus ja kuntoutus, Ojamonkatu 34, 08100 Lohja
Työaika: vuorotyöluonteinen jaksotyö
Tehtävä on vakinainen

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään: tartuntatautilain 48 § edellyttämä rokotussuoja.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa ja teemme töitä hybridimallissa.

Tehtävästä lisätietoja antaa kotihoidon aluevastaava Katariina Pelkonen, katariina.pelkonen@luvn.fi, p. 0443747643, tavoitettavissa parhaiten klo 8-14 välisenä aikana

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut, pelastustoimen palvelut sekä opiskeluhuollon psykologi- ja kuraattoripalvelut 1.1.2023 alkaen Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaille. Tutustu työnantajaan