Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Lopen kotihoito - Lopen kunta

Haemme sairaanhoitajaa 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan vakituiseen työsuhteeseen Lopen kotihoitoon. Työ on päivätyöluontoista. Haemme luotettavaa, reipasta ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sairaanhoitajaa, joka tekee työtä suurella sydämellä asiakaslähtöisesti. Olet ammatillisesti kiinnostunut laadukkaan hoitotyön toteuttamisesta ja itsesi jatkuvasta kehittämisestä. Toivomme myös kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä. Olet itseohjautuva ja tiimi- ja yhteistyötaitonne ovat hyvät. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan asiakastyön hyvässä tiimissä. Työtä tehdään kuntouttavalla työotteella, moniammatillisesti ja asiakaslähtöisesti tavoitteena asiakkaan kuntoutuminen ja selviytyminen mahdollisimman pitkään kotona. Tarjoamme kattavan perehdytyksen, mielenkiintoisen ja vaihtelevan asiakastyön hyvässä tiimissä sekä mahdollisuuden työnohjaukseen. Kotihoidossa työskentelee innostunut ja ammattitaitoinen henkilökunta, tervetuloa työskentelemään mukavaan työyhteisöön!

Sairaanhoitaja toimii kotihoidossa arvioiden ja toteuttaen asiakkaiden hoitoa kokonaisvaltaisesti yhteistyössä kotihoidon tiimin kanssa. Käytössä on Lifecare asiakastietojärjestelmä ja Hilkka toiminnanohjausjärjestelmä. Käytämme RAI toimintakykymittaria apuna hoidon- ja palvelun suunnittelussa. Sairaanhoitaja tekee yhteistyötä lääkärin kanssa ja vastaa yhdessä asiakkaan lääkehoidosta. Sairaanhoitaja ottaa laboratorionäytteitä ja vastaa vaativimmista hoitotyön tehtävistä. Sairaanhoitaja toimii sairaanhoidollisena asiantuntijana kotihoidossa.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan toimeen on terveydenhuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain 559/1994 § 7 mukainen soveltuva tutkinto. Tehtävien hoito edellyttää kiinnostusta ikäihmisten kuntoutuksesta, yhteistyötaitoja, joustavuutta ja halua kehittää työtä. Edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon suoritettua Love-tenttiä tai valmiutta suorittaa Love-tentti kolmen kuukauden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotussuoja. Valittujen hakijoiden on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan kuukauden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta. Oman auton käyttöä edellytetään.

Palkkaus määräytyy Sote-sopimuksen mukaisesti ja kunnassa tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2 715,25 euroa/kk. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!
Alkuperäiset työ- ja opintotodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.
Haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vs. kotihoidon ohjaaja Asta Leino p. 040 - 675 8445, asta.leino@loppi.fi

Lisätietoja

Lopen kunta, Perusturvalautakunta, Vanhusten palvelut

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin ja noin 8000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran ja elämän vaiheissa. Lopen kunta on savuton työnantaja.


Osoite: Opintie 3, 12700 Loppi
Lopen kunta - Savuton työpaikka Lopen kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat