Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Louhirinne 2 - Varkauden kaupunki

Hei sairaanhoitaja! Meillä on tarjolla mielekäs työ juuri sinulle moniammatillisessa työyhteisössä, Louhirinne 2:lla.

Haemme iloista sairaanhoitajaa, joka arvostaa niin asiakkaita kuin työkavereita. Toivomme, että työssäsi sinulle tärkeää ovat ihmisarvon ja itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen sekä osallisuuden ja asiakkaiden toimijuuden vahvistaminen.

Toivotamme sinut tervetulleeksi tekemään arvokasta työtä ikäihmisten parissa. Tiimissämme sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana. Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluuvat osallistuminen yksikön asukkaiden perushoitotyöhön sekä yhteistyö asukkaiden terveyden- ja sairaanhoitoon liittyvien rajapintojen kanssa. Vastaat yksikön lääkehoidosta ja tuet muuta henkilöstöä lääkehoidossa sekä kuntouttavassa hoitotyössä.

Työssäsi tarvitset asiakaslähtöistä ja joustavaa asennetta sekä organisointikykyä. Hyvät vuorovaikutustaidot ja päätöksentekokyky edistävät yhteistyötä moniammatillisissa verkostoissa. Tässä työssä saat kaupan päälle mukavan lupsakan työpoppoon!

Meille erityisen tärkeää on yhdessä tekeminen sekä asiakkaiden merkityksellisen arjen luominen. Tehtävääsi saat kattavan perehdytyksen sekä esihenkilön ja moniammatillisen tiimin jatkuvan tuen. Työhyvinvointia tuemme erilaisilla työhyvinvointitapahtumilla sekä Epassilla. Työssäsi on kehittymisen ja kehittämisen mahdollisuudet ammattitaitoisessa ja mukavassa työyhteisössä.

Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Kelpoisuus tehtävään on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Valitun on ennen työn aloittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä huumausainetestiä koskeva todistus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Haethan paikkaa ensisijaisesti ilmoituksen sähköisellä hakulomakkeella. Myös tämä avoinna oleva tehtävä siirtyy liikkeen luovutuksen periaattein 1.1.2023 lukien Pohjois-Savon hyvinvointialueelle.

Tervetuloa joukkoomme luomaan laadukkaita ikääntyneiden palveluita!
Me odotamme innokkaasti hakemustasi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yksikön esihenkilö Mervi Pietinen, mervi.pietinen@varkaus.fi, p. 044 444 2388
Rekrytointikoordinaattori Kirsi Rintala, kirsi.rintala@varkaus.fi, p. 040 580 5202
Rekrytointikoordinaattori Venla Kinnunen, venla.kinnunen@varkaus.fi, p. 041 730 6885

Lisätietoja

Varkauden kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Hoito- ja hoivapalvelut, Louhirinne 2

Warkaus on vahvaa teollisuusperintöä ja kansainvälistä energiateknologiaa vain tunnin matkan päässä Kuopiosta ja Mikkelistä, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.

Meiltä löytyy rohkeutta ottaa henkilöstö ja asukkaat mukaan päättämään itseensä vaikuttavista asioista. Meillä on loistavia omia ideoita ja loput varastamme. Kehitämme arjessa.

Ryöstä aikaa itsellesi ja perheellesi ja #teeWarkaus!


Osoite: Tapionkatu 5, 78850 Varkaus
Varkauden kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat