Haettavana on SAIRAANHOITAJAN määräaikainen tehtävä Lyhytaikaishoitoyksikkö Paussissa.

Sijaisuus alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää 14.9.2021 saakka. On mahdollista, että sijaisuus tulee jatkumaan vielä määräajan jälkeen. Työ on jaksotyötä.

Lyhytaikaishoitoyksikkö Paussi tarjoaa ympärivuorokautista tilapäishoitoa eri-ikäisille kehitysvammaisille, vammaisille ja erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Lyhytaikaishoito tukee perheiden ja omaishoitajien jaksamista ja mahdollistaa lomien ja lakisääteisten vapaapäivien vieton. Sairaanhoitaja osallistuu yksikön päivittäiseen toimintaan sekä asiakkaiden hoito- ja ohjaustyöhön.

Kelpoisuusehtona on soveltuva terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto (2005/272) sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Eduksi luetaan osaaminen ja kokemus haastavasti käyttäytyvien ja autististen kehitysvammaisten henkilöiden kanssa työskentelystä ja puhetta tukevien kommunikaatiomenetelmien käytöstä sekä perushoidon toteuttamisesta. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja, kehittävää työotetta ja kokemusta asiakkaan lähiverkostossa työskentelystä. Eduksi luetaan kokemus perheiden parissa työskentelystä.

Jos kiinnostuit ja haluat kuulla lisää, käy katsomassa video, jossa työntekijämme kertoo millaista Paussissa on tehdä töitä: https://www.youtube.com/watch?v=9kW-Oh-tLUE

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3§ mukainen rikosrekisteriote. Kyseessä on tehtävä, joiden osalta työnantaja voi tarvittaessa pyytää nähtäväksi huumausainetestin tulosta henkilövalinnan yhteydessä

Tehtävässä on yhden (1) kuukauden koeaika. Tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman nopeasti, joten haastatteluja tehdään jo hakuajan aikana.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/6757/2021. Hakemukset on toimitettava 30.7.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/vammaisuus/paussi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palveluesimies Tea Kärnä, p. 040 643 3620. Sähköposti ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Sosiaalinen hyvinvointi, Erityisryhmien asumis- ja päiväpalvelut, Lyhytaikaishoitoyksikkö Paussi

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka. Oulun kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Merikotkantie 5, 90250 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat