test
Sairaanhoitaja, määräaikanen, pikkulapsitiimiin - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Älä tyri nyt - tule työkaveriksemme!

Haemme SAIRAANHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen pikkulapsitiimiin 29.11.2021-30.10.2022

Alaikäisten mielenterveys- ja perheneuvolapalvelut ovat sote-integraatiota toteuttava yksikkö. Pikkulapsitiimi palvelee alle 5-vuotiaita lapsia perheineen, vauvan odotusajasta alkaen. Pikkulapsitiimissä sairaanhoitajan tehtävään kuuluvat lapsen kasvun, kehityksen ja mielenterveyden edistäminen sekä niiden häiriöiden tunnistaminen ja hoito. Pikkulapsitiimissä korostuvat varhaisen vuorovaikutuksen ja kiintymyssuhteen arviointi, tukeminen ja hoitaminen. Neuvolaikäisten lasten vanhempien psyykkisen voinnin tukeminen ja alle 4-vuotiaiden lastenpsykiatrinen erikoissairaanhoito kuuluvat myös työskentelyymme.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja haastavankin työn, johon saat moniammatillisen tiimin tuen. Tiimiimme kuuluu sairaanhoitajia, sosiaaliohjaaja, psykologeja, sosiaalityöntekijöitä, lastenpsykiatri ja perhekuntoutusohjaaja. Työporukkamme on lämmin ja keskustelevainen. Saat työllesi perehdytyksen, mentorituen ja ryhmätyönohjauksen. Olemme osa Lahden perhekeskusta, jonne on keskitetty alueemme lapsiperhetoimijoita eli yhteistyön tekeminen ja konsultointi on toimivaa yksikön rajat ylittäenkin.

Odotamme sinulla olevan erinomaiset työelämätaidot. Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöstöä koskevan lain (554/94) mukaisen sairaanhoitajan laillistuksen. Ennen tehtävän vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. Eduksi luemme kokemuksen pikkulapsiperheiden kanssa tehtävästä työstä sekä mahdolliset menetelmä- ja terapiakoulutukset.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Ura- ja etenemismahdollisuudet ja laaja mahdollisuus osallistua työnkiertoon ovat tärkeä osa kulttuuriamme. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen. Virkistäytymiseen voit hyödyntää myös monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut sekä kuntotestit ja hyvinvointivalmennukset.

Odotamme hakemusta juuri sinulta!

Hakuaikaa on jatkettu 13.12.2021 asti. Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johanna Hyytiäinen
palveluesimies
puh. 044-7161517
Nina Lari
tiiminvetäjä/psykologi
puh. 044-780 1124

Lisätietoja

Alaikäisten mielenterveys- ja perheneuvolapalvelut

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Aleksanterinkatu 11, 15110 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat