Skip to main content
test
SAIRAANHOITAJA, Mäntsälän kotihoito - Keski-Uudenmaan hyvinvointialue, Keusote

Tule joukkoomme kehittämään kotihoidon palveluita ja takaamaan kotona asuville turvallinen ja laadukas elämä. Mäntsälän kotihoidossa haluamme, että ikääntyvät asiakkaat saavat parasta mahdollista hoitoa ja aitoa kohtaamista vuoden jokaisena päivänä. Oletko sairaanhoitaja, joka haluaa työskennellä asiakaslähtöisesti, itseohjautuvasti ja yhteistyössä tiimin kanssa? Haluamme sinut joukkoomme turvaamaan laadukasta hoitotyötä!

Mäntsälän kotihoito jakautuu alueellisiin tiimeihin, joissa työskentelee sairaanhoitajia ja lähihoitajia. Toimimme itse- ja yhteisöohjautuen valmentavan esimiehen tuella.

Kuvaus tehtävästä ja työnkuvasta

Kotihoito on asiakkaan kotona tapahtuvaa kuntouttavaa hoitotyötä sekä arjessa tukemista. Työ kotihoidossa on vastuullista ja monipuolista hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Kotihoidossa työskentely mahdollistaa monipuolisen ammattitaidon hyödyntämisen ja kehittämisen. Työ on päivätyötä arkisin.

Sairaanhoitajana toimit tiimin sairaanhoidollisena asiantuntijana keskeisessä roolissa hoitotyön ja sairaanhoidon toteuttajana, asiantuntijana ja kehittäjänä. Työ on vastuullista ja monipuolista tiimityötä, jossa toimit tiiviisti lähihoitajien kanssa yhteistyössä. Työskentelytapa on tavoitteellista, asiakkaan voimavaroja tukevaa ja kuntoutumista edistävää. Työllään ja toiminnallaan sairaanhoitaja tukee lähihoitajien työskentelyä asiakkaiden vastuuhoitajina. Teet tiivistä yhteistyötä myös kotihoidon lääkärin kanssa. Käytämme asiakkaiden hoitotyön suunnittelussa ja arvioinnissa RAI-toimintakykymittaria.

Odotamme, että asiakaslähtöisyys on sinulle ykkösasia. Arvostamme päätöksentekokykyä ja kiinnostusta oman työn ammatilliseen kehittämiseen. Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Tehtävän edellytykset

Toivomme, että olet työskennellyt ikääntyneiden kanssa ja sinulla olisi kokemusta myös kuntouttavasta työotteesta. Tarvitset hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä osaamisen tehdä työtä itsenäisesti. Työn hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Me tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, moniammatillisen, osaavan sekä huumorintajuisen työyhteisön ja sen tuen. Työ itsessään on mielenkiintoista sekä monipuolista, joka tarjoaa mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kotihoidon toimintaa. Meillä hyödynnetään teknologiaa kasvavassa määrin asiakkaiden hoidossa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkintoa (terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994, asetus 564/1994 mukaisesti). Lääkehoidon verkko-opinnot, tentit ja käytännön näytöt tulee suorittaa koeajan puitteissa. Tässä tehtävässä voit olla myös loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelija.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen työsuhde alkaen sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2730,87 €/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu linkin kautta Keusoteen sekä rekrytointiin ja näe tehtävään vaadittavat luvat. Avaa Keusoten työpaikka sivu
Kontaktoimme hakijoita hakuaikana. Kysy rohkeasti myös lisää! Kotihoidon esihenkilö Pia Mehtonen p. 050 497 1700, pia.mehtonen@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 23.3.2023 klo 14.00.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keusote on edelläkävijä hyvinvointialueena. Olemme tehneet vuosia töitä kuntayhtymänä ja nyt tekemisen meininki jatkuu Hyvinvointialueella! Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan alueella. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sote-palveluista. Hyvinvointialueella työskentelee yli 4000 ammattilaista. Tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme, rakentamaan kanssamme tulevaisuuden sotea!


Osoite: Kivistöntie, Mäntsälä

Sinulle suositellut työpaikat