Skip to main content
test
SAIRAANHOITAJA, Mäntsälän kotihoitoon - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Oletko sairaanhoitaja, joka haluaa työskennellä asiakaslähtöisesti, itseohjautuvasti ja yhteistyössä tiimin kanssa?

Jos olet lisäksi aidosti kiinnostunut ikäihmisten hoitotyöstä, olet juuri etsimämme hoitotyön ammattilainen! Tule joukkoomme kehittämään kotihoidon palveluita ja takaamaan kotona asuville turvallinen ja laadukas elämä.

Mäntsälän kotihoito jakautuu alueellisiin tiimeihin, joissa työskentelee sairaanhoitajia ja lähihoitajia. Toimimme itse- ja yhteisöohjautuen valmentavan esimiehen tuella. Mäntsälän kotihoidossa haluamme, että ikääntyvät asiakkaat saavat parasta mahdollista hoitoa ja aitoa kohtaamista vuoden jokaisena päivänä.

Kotihoito on asiakkaan kotona tapahtuvaa kuntouttavaa hoitotyötä sekä arjessa tukemista. Työ kotihoidossa on vastuullista ja monipuolista hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Kotihoidossa työskentely mahdollistaa monipuolisen ammattitaidon hyödyntämisen ja kehittämisen.

Kuvaus työnkuvasta

Sairaanhoitajana toimit tiimin sairaanhoidollisena asiantuntijana keskeisessä roolissa hoitotyön ja sairaanhoidon toteuttajana, asiantuntijana ja kehittäjänä. Työ on vastuullista ja monipuolista tiimityötä, jossa toimit tiiviisti lähihoitajien kanssa yhteistyössä. Työskentelytapa on tavoitteellista, asiakkaan voimavaroja tukevaa ja kuntoutumista edistävää. Työllään ja toiminnallaan sairaanhoitaja tukee lähihoitajien työskentelyä asiakkaiden vastuuhoitajina. Teet tiivistä yhteistyötä myös kotihoidon lääkärin kanssa. Käytämme asiakkaiden hoitotyön suunnittelussa ja arvioinnissa RAI-toimintakykymittaria.

Työ tarjoaa monipuolisen työnkuvan sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Saat mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kotihoitotyötä. Hyödynnämme teknologiaa kasvavassa määrin asiakkaiden hoidossa. Työ on päivätyötä arkisin.

Tehtävän edellytykset

Toivomme, että olet työskennellyt ikääntyneiden kanssa ja sinulla olisi kokemusta myös kuntouttavasta työotteesta. Tarvitset hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä osaamisen tehdä työtä itsenäisesti.

Odotamme, että asiakaslähtöisyys on sinulle ykkösasia. Arvostamme päätöksentekokykyä ja kiinnostusta oman työn ammatilliseen kehittämiseen. Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto. Työn hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Tarjoamme:

Haluamme, että koet itsesi tervetulleeksi ja siksi panostamme hyvään perehdytykseen. Me tiimissä autamme toinen toisiamme, joten olemme tukena moniammatillisesti.

Tarjoamme moniammatillisen, osaavan sekä huumorintajuiset työyhteisöt, mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kotihoidon toimintaa.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen työsuhde alkaen sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2664,00e. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tässä rekrytoinnissa on käytössä vinkki- ja sitouttamispalkkio. Keusoten työntekijä, joka vinkkaa työpaikasta valitulle henkilölle, sekä tehtävään valittu saavat kahden viikon palkkaa vastaavan summan kertapalkkiona kahdessa erässä, edellyttäen, että valittu henkilö on yli vuoden töissä. Palkkiot maksetaan 6 kk ja 12 kk jälkeen. Jos sinulle vinkataan paikasta, muistathan mainita vinkkaajan nimen hakemuksessa.
  • Tutustu linkin kautta Keusoteen sekä rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat. Avaa Keusoten rekrytointi sivu tästä.
Mikäli sinulla kerää kysyttävää, olethan rohkeasti yhteydessä kotihoidon esihenkilö Pia Mehtonen p. 050 497 1700, pia.mehtonen@keusote.fi

Hakuaika päättyy 30.6.2022 klo 14.00. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat