Sairaanhoitaja, Mäntyrinne - Askolan kunta

Haemme nyt palvelukeskus Mäntyrinteelle

Sairaanhoitajan sijaista

Tehtävän kuvaus:
Sairaanhoitajan tehtävät palvelukeskus Mäntyrinteen lyhytaikaisen ja kuntouttavan hoidon yksiköissä, jossa on tällä hetkellä 8 paikkaa. Työskentelet sairaanhoitajana moniammatillisessa ja innostuneessa tiimissä, joka on sitoutunut kehittämään tavoitteellista kuntoutusta asiakaslähtöisesti. Teemme paljon yhteistyötä kotihoidon kanssa. Asiakkaat tulevat yksikköön jatkohoitoon sairaalasta tai muista hoitolaitoksista, tai kotoaan kuntoutusjaksolle. Yksikössä on myös omaishoidon intervallipaikka. Työ on kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusehdot:
Sairaanhoitajan tutkinto, mutta tehtävä soveltuu myös sairaanhoidon opiskelijalle.
Hakijalta odotamme kokemusta työskentelystä ikääntyneiden kanssa ja arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta. Edellytämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa koko työsuhteen voimassaoloajalle.

Työsuhteeseen liittyviä tietoja:
Sijaisuuden kesto 1.8.2021.2021-23.6.2022

Sopimusala: Määräytyy ao. KVTES:n mukaan
Tehtäväkohtainen palkka: 2576,20 euroa / kk
Työaika: 114 tuntia 45 minuuttia kolmessa viikossa /jaksotyö
Työsopimus voidaan tehdä heti sopivan hakijan löydyttyä.

Hakemuksia toivotaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi haku työavaimella 370456. Hakemukset tulee lähettää 2.8.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.askola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asumispalveluiden esimies Taru Ridell
p. 040 7109 221
taru.ridell@askola.fi

Lisätietoja

Askolan kunta, Perusturva, Vanhuspalvelut

Olemme noin 5000 asukkaan kasvava kunta itäisellä Uudellamaalla, vain noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä Porvoon naapurissa. Meillä on hyvä asua ystävällisessä, rauhallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä, mutta työnteko onnistuu myös kauempaa. Arvojamme ovat elinvoimaisuus, edistyksellisyys ja ennakkoluulottomuus. Askolan kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Askolantie 30, 07500 Askola

Sinulle suositellut työpaikat