Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Tyksin Medisiininen toimialue etsii sairaanhoitajia ja sairaanhoitajaopiskelijoita sijaisuuksiin kesäksi 2021. Meillä voit syventää osaamistasi moniammatillisessa huipputiimissä.

Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä sisätautien, keuhkosairauksien ja ihotautien osastoilla. Osastot sijaitsevat Turussa T- ja A-sairaaloissa ja työ on kolmivuorotyötä. Kaikki ovat päivystäviä osastoja ja sisätautiosastolla 1 sekä keuhko-osastolla 1 toimivat myös valvontayksiköt. Lisätietoja osastojen tarjoamista työtehtävistä saat osastonhoitajilta tai apulaisosastonhoitajilta.

Työntekijöitä haetaan seuraaviin yksiköihin:

Sisätautiosasto 1: oh Susanne Walls, p. 02 313 5012 tai aoh Miia Rainto, p. 02 313 8277

Vastaamme sairaalaan tulevien sisätautipotilaiden ensivaiheen hoidosta ja tutkimuksesta yhdessä muiden sisätautiosastojen kanssa. Potilaita saapuu kaikkina vuorokaudenaikoina, eniten iltaisin ja öisin. Tavoitteenamme on nopea diagnostiikka ja sen mukainen hoidon valinta. Potilaamme tulevat päivystyksestä, Tyksin teho-osaston, Tyksin sydänvalvonnan tai sairaanhoitopiirin muiden osastojen kautta. Keskimääräinen hoitoaika on 3 vuorokautta.

Munuaiskeskus: oh Kirsi Hoskonen, p. 02 313 0585 tai aoh Tiina Laaksonen, p. 02 313 8022

Hoidamme kokonaisvaltaisesti munuaispotilaita, jotka tulevat osastollemme päivystyksen kautta ja sisätautien poliklinikalla sovittuja tarkempia tutkimuksia varten.

Sisätautiosasto 2: oh Seija Lohisto, p. 02 313 5001 tai aoh Niko Hietanen, p. 02 313 1217

Osasto on sisätautien, gastroenterologian ja endokrinologian yhdysosasto. Osastolla hoidetaan mm. maksa- ja suolistosairauksia, diabetesta, endokrinologisia sairauksia, nestetasapainon häiriötä, tulehduksia ja useita sisätauteja samanaikaisesti sairastavia potilaita.

Infektio- ja ihotautien vuodeosasto: oh Taina Löytölä, p. 02 313 1014 tai aoh Sari Rautio, p. 02 313 8084

Infektio-osastollemme on keskitetty aikuispotilaiden vakavien infektioiden diagnostiikka ja hoito. Infektiopotilaiden lisäksi hoidamme myös muita sisätautialan potilaita. Tärkeän ryhmän muodostavat potilaat, joiden perustautia ei ole vielä selvitetty.

Ihotautien osastolla hoidamme vaikeita ihosairauksia sairastavia potilaita ja haavapotilaita. Pitkäaikaista ihosairautta sairastava potilas voi tarvita vuodeosastohoitoa myös hoitoväsymystilanteessa.

Hematologian vuodeosasto: oh Heli Salovaara tai aoh Erica Lauraeus-Käkelä, p. 02 313 2015

Tutkimme ja hoidamme vuodeosastollamme hematologisia eli veritauteja sairastavia aikuispotilaita. Tarjoamme potilaillemme hematologian huippuasiantuntijoiden antamaa hoitoa nykyaikaisissa tiloissamme. Yleisimmät diagnoosit ovat akuutin ja kroonisen leukemian eri muodot, myelooma, lymfoomat, myelodysplastiset syndroomat ja aplastinen anemia.

Keuhko-osasto 1: oh Tiina Kaisla p. 02 313 4201 tai aoh Noora Koivuniemi, p. 02 313 4011

Tutkimme ja hoidamme erilaisia keuhkosairauksia, kuten hengitysvajausta, tuberkuloosia, keuhkokuumetta ja uniapneaa.

Keuhko- ja reumasairauksien vuodeosasto: oh Oili Äyräs p. 02 313 5042 tai aoh Pirjo Kurjessuo, p. 02 313 3223

Keuhkovuodeosastolla tutkimme ja hoidamme keuhkosairauksia, kuten keuhkosyöpää, keuhkoahtaumatautia ja keuhkokuumetta.

Reumasairauksien vuodeosastolla hoidamme ja diagnostisoimme tulehduksellisia reumasairauksia sairastavia potilaita ja annamme potilasopetusta sairauden hoitoon. Olemme erikoistuneet harvinaisten ja vaikeahoitoisten reumasairauksien konservatiiviseen hoitoon, ja hoidamme potilaita uusimpien reumasairauksien hoitolinjojen mukaisesti sekä toimimme moniammatillisessa hoitotiimissä.

Voit seurata Tyks Medisiinisen toimialueen toimintaa Facebookissa @tyksmedisiininen sekä Instagramissa @tyks_medisiininen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Otamme myös huomioon sairaanhoitajaopiskelijat, joilla on vähintään 140 opintopistettä suoritettuna työn alkaessa.

1.3.2018 tuli voimaan tartuntatautilaki, jonka mukaan meidänkin työntekijöillämme ja opiskelijoillamme on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Hakemuksen jättäminen: hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 5 Medisiininen
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000 ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka