Sairaanhoitaja medisiiniselle osastolle - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Haemme sairaanhoitajaa Kymenlaakson keskussairaalan medisiiniselle vuodeosastolle 7B.

Osastolla hoidetaan syöpä- ja veritautien potilaita.
Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen sairaanhoitajan laillistus. Huomioimme haussa myös 31.05.2021 mennessä valmistuvat opiskelijat.

Keskeiset tehtävät osastolla ovat potilaan hoito, seuranta ja ohjaus. Tehtävässä tarvitaan kykyä priorisoida, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia joustavasti osana moniammatillista työyhteisöä. Odotamme hoitajiltamme muutosmyönteisyyttä sekä halua kehittyä omassa työssään. Tarjoamme monipuolisen työpaikan, mahdollisuuden kehittää sisätautien hoitotyön osaamista sekä mukavan työporukan. Työ on kolmivuorotyötä. Noudatamme 6 kk koeaikaa. Osastomme on 23 paikkainen erikoissairaanhoidon yksikkö. Potilaat tulevat meille usein suunnitellusti sytostaatti- tai sädehoitoihin, poliklinikalta hoitojen aloituksiin tai suoraan ensiavusta. Syöpätautien tuntemus ja erikoissairaanhoidon kokemus on hakijalle eduksi.

Kymsotessa työskentelemme rokotettuna.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Päivi Kuusisto, 044 2231711

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 48210 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.

Sinulle suositellut työpaikat