Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, mielenterveys- ja päihdeklinikka, Iso Omenan palvelutori - Espoon kaupunki

Haemme Ison Omenan palvelutorin mielenterveys- ja päihdeklinikalle sairaanhoitajaa vakituiseen tehtävään.

Palvelutorilla MtP-klinikan sairaanhoitajan työhön kuuluu monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä, jotka sisältävät mm. hoidon tarpeen arviointia, ohjausta, neuvontaa sekä hoitotyötä. MtP-klinikka toimii suurimman osan aukiolosta walk in -periaatteella ja toimipisteellä asioivat sekä mielenterveys- että päihdeasiakkaat.
Työtehtävään kuuluu ajanvarauksetonta, matalan kynnyksen vastaanottotyötä sekä ajanvarauksella tapahtuvaa vastaanottotyötä. Työssä tarvitaan valmiutta nopeatempoiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja, taitoa kohdata asiakas sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.

Palvelutorin MtP-klinikka on avoinna arkisin ma, ke & pe klo 8-16 sekä ti ja to klo 8-18. Sairaanhoitajan työvuorot suunnitellaan näille kellonajoille. Työssä ei ole päivystysvelvoitetta. Palvelutorin MtP-klinikka on suunnattu kaikille espoolaisille 13 vuotta täyttäneistä eteenpäin.

Etsimme kuuden sairaanhoitajan tiimiin aktiivista, innostunutta ja motivoitunutta sairaanhoitajaa, jolla on työssään ratkaisukeskeinen ote. Odotamme sinulta valmiuksia sekä yksin työskentelyyn että tiimityöhön.
Tehtävä siirtyy 1.1.2023 lukien liikkeenluovutuksen periaattein Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle.

Työpaikan nimi ja osoite: Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Ison Omenan palvelutorin mielenterveys- ja päihdeklinikka, Suomenlahdentie 1
Työaika: jaksotyö, 114 h 45 min/3 viikkoa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä klo 8-16, noin 1 vuoro (ti tai to) viikossa voi olla klo 18:30 saakka.
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään riittävää työkokemusta mielenterveys- ja päihdepalveluista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä soveltuvuutta moniammatilliseen tiimityöhön.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n sekä 48a§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.
Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme nopeaa reagointikykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointitaitoa, monipuolista kielitaitoa sekä Espoon kaupungin palvelujärjestelmän tuntemusta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/64140

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa palveluesimies Heidi Gåsman, p. 040-6393161

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Terveyspalvelut, Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa sekä kuntoutuksessa.


Osoite: Suomenlahdentie 1, 02230 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat