test
Sairaanhoitaja: Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Joensuu  (ID5649) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 28.1.2022 mennessä 2 SAIRAANHOITAJAN määräaikaista tehtävää ajanjaksolle 15.2-31.12.2022.

Haemme kahta sairaanhoitajaa perusterveydenhuollon mielenterveys- ja päihdepalveluihin. Mielenterveys- ja päihdepalvelut (MiePä) tarjoaa asiakkailleen matalan kynnyksen palveluja yhdenvertaisesti koko maakunnan alueella. Palveluihin kuuluu vastaanottopalveluja, päihderiippuvuuksien hoitoa, psykiatrista kuntoutusta ja ryhmämuotoista toimintaa.

Tehtäviin valittujen työnkuva on toimia mielenterveys- ja päihdepalveluissa sairaanhoitajien sijaisena äkillisisissä tai pidempikestoisissa sijaisuuksissa erilaisten resurssitarpeiden mukaisesti. Tehtävä edellyttää liikkumista koko maakunnan alueella eri toimipisteiden välillä sekä valmiutta työskennellä kaikissa mielenterveys- ja päihdepalvelujen yksiköissä. Tehtävää on mahdollista hoitaa osittain myös etätyönä. Tehtävät ovat määräaikaisia, koska tarkoituksena on pilotoida omaa sisäistä sijaistoimintaa MiePässä sekä kehittää sisäisesti liikkuvan sairaanhoitajan tehtävänkuvaa.

Edellytämme perustason osaamista mielenterveys- ja päihdehäiriöiden hoidosta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tehtävässä tarvitaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä valmiutta toimia joustavasti muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme Sinulle mukavan ja innostuneen Miepä-yhteisön tuen, kattavan perehdytyksen tehtävään sekä ison organisaation edut. Olet etsimämme henkilö, jos olet positiivinen sekä kehittämismyönteinen ja sinulla on avoin asenne uusia asioita kohtaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (599/1994) 5 §:n mukainen laillistus ja lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Tehtävien hoitaminen edellyttää ajokorttia.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Palvelusuhteeseen valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtäväkohtainen palkka on: 2645euroa / kk

Tehtävät täytetään 15.2.2022 alkaen. Tehtävissä on kolmen (3) kuukauden koeaika

Kysy rohkeasti lisätietoja, ylihoitaja Maarit Kinnunen, puh 013 330 3817.

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 11.1.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat