test
Sairaanhoitaja: Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Joensuu  (ID5652) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme 6.2.2022 mennessä sairaanhoitajaa sijaisuuteen

Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen ajalle 10.3.2022 - 19.1.2023 perusterveydenhuollon mielenterveys- ja päihdepalveluihin. Sijoittumispaikka on Päihdevieroitusosasto. Päihdepalvelukeskuksessa toteutetaan sekä avo- että laitosmuotoista hoitoa asiakkaille, joilla on päihteisiin tai toiminnallisiin riippuvuuksiin liittyviä ongelmia. Yksikössä toteutetaan ajanvarauksella tapahtuvaa vastaanottotyötä, opioidikorvaushoitoa, ryhmämuotoista hoitoa, laitospalveluna vieroitushoitojaksoja sekä osana yhteispäivystyksen toimintaa päivystyksellistä päihdehoitoa. Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana.

Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja moniammatillisen yhteistyön taitoja. Kokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Kysy lisätietoja osastonhoitaja Sanna Katainen-Häyrinen p. 013 330 7991

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 11.1.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-5652
  • 11.1.2022 - 6.2.2022 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat