Skip to main content
test
Sairaanhoitaja: mielenterveys- ja päihdepalvelut, Joensuu (id7118) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Hei sinä sairaanhoitaja!

Etsitkö mielenterveys- ja päihdetyön kentältä työpaikkaa, jossa saat työskennellä itsenäisesti mielenkiintoisissa työtehtävissä osana huippuammattilaisten muodostamaa moniammatillista tiimiä? Tämä tehtävä voi olla juuri sinua varten!

Haemme 5.2.2023 mennessä kahta SAIRAANHOITAJAA mielenterveys- ja päihdepalveluiden vastaanottotyöhön

Työt alkavat 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan. Työpisteet sijaitsevat Rantakylän ja Niinivaaran alueilla

Miepähoitajan vastaanotot tarjoavat apua erilaisissa mielenterveyteen ja päihteiden käyttöön liittyvissä oireissa ja ongelmissa sekä elämän kriisitilanteissa. Vastaanotto toimii myös jatkohoitopaikkana psykiatrisen sairaalahoidon ja päihdelaitoskuntoutuksen jälkeen. Vastaanottopalvelut ovat matalan kynnyksen palvelua arkipäivisin virka-aikaan. Vastaanotot voivat toteutua perinteisenä läsnäolovastaanottona tai videovälitteisenä etävastaanottona.

Arvostamme aktiivista mielenterveys ja päihdetyön ja oman asiantuntijuuden kehittämistä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä työhön sitoutumista. Tehtävässä tarvitaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä paineen sietokykyä. Kokemus mielenterveysja päihdetyöstä sekä Mediatri-asiakas- ja potilastieto-järjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.

Meillä on tarjota sinulle mukava työyhteisö, esihenkilön aktiivinen tuki, hyvä perehdytys ja muut ison organisaation edut mm. e-Passi, palkitsemisjärjestelmä ja runsaat mahdollisuudet lisäkoulutuksiin. Työ on päivätyötä ja sinulla on mahdollisuus tehdä työtä osittain myös etänä työnantajan tarjoamin välinein. Tuemme sinua myös opiskelemaan mielenterveys- ja päihdetyön opintoja, joita voit suorittaa työajalla.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Tehtäväkohtainen palkka on: 2722,55 euroa / kk

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja antavat osastonhoitaja Titta Hiltunen puh. 013 330 9545, titta.hiltunen@siunsote.fi tai ylihoitaja Maarit Kinnunen puh. 013 330 3817, maarit.kinnunen@siunsote.fi.

Hae rohkeasti meille töihin! Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 13.1.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-7118
  • 13.1.2023 - 5.2.2023 23:59
  • KuntaJoensuuPohjois-Karjala

Yhteystietomme

osastonhoitaja Titta Hiltunen puh. 013 330 9545, titta.hiltunen@siunsote.fi tai ylihoitaja Maarit Kinnunen puh. 013 330 3817, maarit.kinnunen@siunsote.fi.

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat