test

Sairaanhoitaja, mielenterveys- ja päihdepalvelut

Hakuaika päättyy  22.12.2023 15:45

Hei, sinä psykiatrinen sairaanhoitaja! Kiinnostaisiko sinua työskennellä Kirkkonummen mielenterveys- ja päihdepalveluissa? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella on Kirkkonummen mielenterveys- ja päihdepalveluissa haettavana psykiatrisen sairaanhoitajan määräaikainen toimi 8.11.2024 asti. Työpiste on Inkoossa. Etsimme työryhmään soveltuvaa rohkeaa ja ennakkoluulotonta osaajaa, joka on kehittämismyönteinen ja oma-aloitteinen. Hakijalta edellytetään mielenterveystyön tuntemusta ja terapeuttisia valmiuksia sekä ruotsin kielen hyvää osaamista. Palkka 2917,20 €.

Kirkkonummen mielenterveys- ja päihdepalvelut tarjoavat avohoidollisia palveluita mielenterveys- ja päihdeongelmaisille (alkoholi, huumeet, lääkkeet) ja peliongelmaisille sekä heidän läheisilleen.
Inkoon mielenterveyspalvelut on avohoitoyksikkö, jossa tehdään hoidon tarpeen arviointia ja lyhyitä tavoitteellisia hoitojaksoja. Työhön kuuluu myös osallistumista puhelinpäivystystyöhön. Työaika 38h 15min/vko. Inkoon työryhmään kuuluu toinen psykiatrinen sairaanhoitaja.

Mielenterveyspalveluiden psykiatrinen sairaanhoitaja palvelee yli 16-vuotiaita inkoolaisia asiakkaita/potilaita. Työn painopiste on ennaltaehkäisyssä, lievien ja keskivaikeiden häiriöiden hoidossa ja elämänkriisien hoidossa. Palveluihin voi ottaa yhteyttä esimerkiksi elämänkriisiin, mielialaan, ihmissuhteisiin, elämänhallintaan tai päihteiden käyttöön liittyvissä asioissa. Kirkkonummi, Inkoo ja Siuntio on mukana Terapiat etulinjaa hankkeessa tiiviisti ja meillä on jo käytössä Terapianavigaattori.

Tehtävässä edellytetään erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä pari - ja tiimityöskentelyyn sekä viranomaisyhteistyöhön. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, kehittämismyönteisyyttä, aktiivista ja itsenäistä työotetta. Työ edellyttää joustavuutta, halua kehittyä sekä reflektoivaa, arvioivaa ja kehittävää työotetta.

Kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Työpaikan nimi ja osoite:Inkoon terveyskeskus, Rantatie 6, 10210 Inkoo
Työaika: 38h 15min/viikko
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimus: laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä kokemusta mielenterveystyöstä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.
Tehtävään valitulle teetetään hyvinvointialueen päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Tehtävästä lisätietoja antaa mielenterveys- ja päihdepalveluiden palvelupäällikkö Kari Kopra p. 040 7075118, kari.kopra@luvn.fi tai Marjo Pitkänen p. 050 5816833, marjo.pitkanen@luvn.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin

Tutustu työnantajaan